2/10 anonim válasza:
szar!
1. ez egy sablon amihez semmi tudás nem kell
2. az ilyen kiskutyás kiscicás oldalakból van 54675445625 és senki se kíváncsi rájuk
3. a design is szar
3/10 anonim válasza:
A betűk és a háttér színválasztása borzalmas. Alig lehet elolvasni.
Az egész oldal borzalmas.
4/10 anonim válasza:
Osztom az elöttem szólok véleményét én is..Főleg h minek csinálsz egy ilyen oldalt?? Ha beirnánk Google-be amit nem tudunk ott is kiadná valószínűleg sőt biztos..Na mind1..
5/10 anonim válasza:
Szia!! Szerintem nem rossz, de túl csicsás... ez egyszerű, letisztultabb forma kellene, és az ember máris tovább marad. :) Az viszont nagyon zavaró, hogy a korcsoportok ismertetésénél szinte csak sims 2-es képek vannak, pedig a sims 3-as tulajdonságokat írod le. Pl. ha megfelelő körülményekk között nő fel kiválaszthatod a személyiségjegyeit, és ehhez sims 2-es képeket raksz be, pedig abban nincs ilyen. A nyitó oldalon pedig az a forgó színes felirat mindenképpen zavaró. A smiley-k is feletébb zavaróak a menükben "-.-'". A helyesírásra pedig mindenképpen több gondot fordítanék, és nem úgy írnám, hogy Heelló. Tudom, ez nagyon cuki meg minden, de egy Főoldal nevű menü egy sokkal szimvonalasabb honlapot sejtetne. És most veszem észre, hogy az Öreg kor bemutatásánál a következőt írod: (bocs de normális képet nem találtam...) Igen is tessék fotózni a saját játékodból! A lányoknak lányos képeket abszolút nem értem, meg a fiúknak fiús képek (ilyen rózsasínes oldalra fiúk nem is tévednek). Annak mi értelme? Nevezdd el inkább gallériának, vagy képtárnak vagy ezeknek a szinonímáinak. A vendékkönyvbe pedig ne erőszakoskodj, majd írnak ha akarnak. Ha kierőszakolod, hogy írkáljanak, az nem lesz igazi vélemény. Nem tudom, lehet, hogy neked örömet okoz, ha 200x leírják, hogy "Jaaaaaaaajjj, de cééép C:" Ez nem igazi vélemény, mert ezt bármire rá lehet mondani. És ezeket a kifejezéseket, hogy oldim, meg hasonlók, mindenképpen hagyd el, és a "!!!!!!!!!!!"-eket is! Ha valamit (ritkán!) ki akarsz hangsúlyozni használd a felkiáltó jelet, de csak 3x. "Hozz létre egy témát és talán arról fog hemzsegni az egész oldim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Ez így teljesen helytelen! Nem csak a kifejezések miatt, hanem nyelvtanilag is. Lásd "arról fog hemzsegni". Ez nem értelmes. A quizekben pedig egyenes ordítani tudnék! Az a sok felkiáltójel, meg minden, azt se tudom, hova nézzek. És most néztem meg, a szavazáshoz nem KELL regisztrálni. Ne akard kikényszeríteni a regisztrációt! És ha mindenképpen facebook, és myvip elérhetőségeket akarsz megadni, akkor készíts egyet a honlapodnak, ne a sajátodat add meg!
6/10 anonim válasza:
Ez a tipikus 5 perc alatt összedobott háttérnek egy kép sokszorosítva berakva weboldal nagyon gyenge!
7/10 anonim válasza:
Hátrakötött kézzel, bal lábbal jobbat írok.
Kell ehhez bármi programozási készség?
9/10 anonim válasza:
ha a fiúk is nézhetik akkor olyan színt válassz ami mindkét nemnek is megfelel, az ilyenfajta hátterek már elelvultak, olyan textúrát válassz háttérnek amitől nem fájdul meg másoknak a szemük, és ha csak sims 3-mal foglalkozó téma akkor ne rakj olyan képet ami a sims 2-ből van!
10/10 anonim válasza:
Ha komolyan szeretnél weboldalt csinálni, ajánlom Steve Krug: "Ne törd a fejem! - Felhasználóbarát webdesign" című könyvét. Leírja, hogy mire kell figyeli, olyan stílusban, hogy nem programozók is értsék.
Olvass bele egy könyvesboltban, és már akkor is sok hibát ki tudsz küszöbölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!