Jó a weboldalam szerintetek?
Figyelt kérdés
Ezt nem hűlye kérdésnek szántam. Létszi a weboldalamat terjeszétek,és tudom ,hogy egy csomo helyesirási hiba van benne ,de kijavitom és fejlesztem a weboldalt. Lesz sok zene videó,kép,fórumon témák. Létszives tegyétek meg. Nagyon megkőszőném. :) [link]
Ja,és ha akartok regisztrálhatok is rá. És létszi kerűljétek a bunko megjegyzést.
2011. júl. 19. 19:32
1/7 anonim válasza:
Őszintén:
Az oldal nem rossz,de szerény(telen) véleményem szerint SP,Fluor gázos...
Ha javítod a helyesírásbeli hibákat, akkor jó lesz az :)
Majd regisztrálok is:)
2/7 anonim válasza:
Nem vicceltem...regisztráltam:D
Kicsit sok az ellenőrző kód-ami idegbeteg személyem irritálja egy picit :) de jó lesz :)
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben ,kőszi. :)
2011. júl. 20. 11:52
4/7 A kérdező kommentje:
Várjatok,hogyan kell ugy zenét beágyazni ,hogy ha elinditom a weblapomon akkor rögtön full HD lesz?
Vagy ez rossz ötlet?
2011. júl. 20. 13:35
5/7 anonim válasza:
há nem naon jön be egy okbol...nics benne rock!:D teszel bele rockot minyjá jobb lesz pls egy Skillet vagy Papa Roach....de még egy Linkin Park se árt:D
6/7 anonim válasza:
És Dzsásztin Bíbert kiszedni! Gondolom nem divatp*csáknak keészül!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!