Miért gyártanak ilyen brutális és agresszív játékokat?
2011. ápr. 4. 17:56
1/21 anonim válasza:
Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni...
2/21 anonim válasza:
azért, hogy legyen min hőbörögni.
3/21 anonim válasza:
Brutál de most a következő 5percben elleszek vele:) De vannak ennél durvábbak is.
5/21 anonim válasza:
sztem mikor meggyújtja az öngyújtót és a srác ráfújja a spray-t az a legjobb:)
7/21 anonim válasza:
Hát ez kész! Nagyon jó játék! Nekem is lenne egy-két tanárom, akivel hasonlóan bánnék el. :D
Kérdésedre válaszolva pedig: Azért gyártanak brutális és agresszív játékokat, mert az emberek nagy többsége brutális, és agresszív.
8/21 anonim válasza:
Ugyan azért gyártanak ilyen brutális játékokat amiért a nem brutálisakat is:szórakozásból, és még mielőtt vmi hülye megint a szokásos hülyeszégel jön hogy ettől lesznek a gyerekek agressívak, hát aki ennek a játéknak a hatására csinálja majd meg ezket ez alapból beteg és előbb-utóbb vmi miatt úgyis megcsinálná.(Na, lehet lepontozzni)
ui:Van ennek a játéknak olyan változata amiben az ex-et meg a főnököt kell kölünböző módon kinyírni.
9/21 A kérdező kommentje:
De ennek a játéknak semmi értelme nincsen, csak az esztelen gyílkolás ! Így agresszív érzéstelen ölőgépet csinálnak a gyerekekből. És akik hagyják még csodálkoznak ha verik az iskolában a tanárokat ? :S:( Ez aztán a képmutatás !.
2011. ápr. 5. 12:32
10/21 anonim válasza:
kérdező, olvasd el a fenti válaszomat, pont erről írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!