Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen pc játékot vegyek a 10...

Milyen pc játékot vegyek a 10 éves gyerekemnek?

Figyelt kérdés
milyen pc játékot vegyek a 10 éves gyerekemnek ha szereti a szabad sandbox játékokat de nem szeret annyira harcolni lövöldözni és könnyen kijátszható legyen és pl:legyenek benne éttermek boltok és legyen 1 vagy több házunk ilyet szeretne segítsetek megköszönném már sír.
2011. márc. 15. 10:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%

Szerintem a left 4 dead egy aranyos játék.

Ezt ajánlom!

2011. márc. 20. 11:22
 12/17 anonim válasza:
én nagyon ajánlom a spiderwick krónikáit ! arrol szól hogy az anyuka 3 gyerekkel vidéki házba költözik é skiderül hogy kobold lakta de nem véres meg semmi ilyen de leköti a grafikája is elég jó és mellesleg olcsó is 2 éve volt 2 ezer!
2011. márc. 20. 14:40
 13/17 anonim ***** válasza:
ez most komoly??? a sims 3 naggyából nehéz nehéz. végülis nem nekem hanem kezdőknek.
2011. márc. 22. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
A LEFT FOR DEAD AZ TELE VAN VÉRREL MEG ki tudja mivel. az nem aranyos játék. megmondom
2011. márc. 22. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát szép kis gyereked lehet ha a gép előtt ül és csokit eszik. Basszus te vagy a szülő. Rúgd s.eggbe és küld ki focizni vagy menj vele te, nehogy már olyan legyen mint a többi suttyó gec, aki ott ül a gép előtt a 300 kilójával, zabál, és CS-zik. Jó idő van. Én most jöttem haza a kosarazásból, 2 óra óta kintvagyok.
2011. márc. 31. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Minecraft az jó kis játék el lehet foglalni az embert építgetni farmolni stb..
2012. júl. 31. 11:46
 17/17 anonim válasza:
hát igen minecraft nem rendelkezik nagy grafikával de egy 10 éves gyereket bőven le fog kötni.kb aról szol hogy legyél kreativ.Tudom ajánlani:)
2012. dec. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!