Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen pc játékot vegyek a 10...

Milyen pc játékot vegyek a 10 éves gyerekemnek?

Figyelt kérdés
milyen pc játékot vegyek a 10 éves gyerekemnek ha szereti a szabad sandbox játékokat de nem szeret annyira harcolni lövöldözni és könnyen kijátszható legyen és pl:legyenek benne éttermek boltok és legyen 1 vagy több házunk ilyet szeretne segítsetek megköszönném már sír.
2011. márc. 15. 10:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Sims1-2-3!

Nézz róla vidiket youtuben. Nekem személy szerint nem jön be de kb. megfelel az elvárásaidnak és nagyon sok ember szereti. Ja és bemész a legközelebbi játékboltba (PC) biztos, hogy megtalálod valamelyiket, de én a Tesacoban is láttam már.

2011. márc. 15. 11:11
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez most kamu kérdés? Feltétlen muszáj azt a szerencsétlen gyereket ilyen szép időben gép elé ültetni? :S
2011. márc. 15. 11:11
 3/17 A kérdező kommentje:
nem de ő gépmániás mióta van a családnak gépe
2011. márc. 15. 11:13
 4/17 anonim válasza:
én is a sims-et tudom ajánlani de ne vegyél hanem töltsd le torrentről sokkal olcsóbb
2011. márc. 15. 13:36
 5/17 anonim válasza:
Hát én ajánlom a Rayman 10th Anniversary-t, kifejezetten gyerekeknek való játék, humoros, és 3 játék puszta 2000 forintért. Örök kedvencem.
2011. márc. 15. 14:40
 6/17 anonim válasza:

Én is ugyanúgy a sims 3at tudom ajánlani.Nagyon drága,10ezer feltti,ezért jobban teszed hogyha letöltöd.

Nekem egy ilyen játék lejön pár óra alatt,annyi idő alatt az üzletbe nem érnék el..:D

2011. márc. 15. 15:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Vegyél neki távirányítós helikoptert, hátha kipattan a gép elöl. Én legalábbis pattannék :)
2011. márc. 16. 11:57
 8/17 A kérdező kommentje:
de nem tudom elszedni onnan csak a csokival de azt is gépezés közben eszi
2011. márc. 17. 06:48
 9/17 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy milyen szülő vagy te, hogy nem tudsz parancsolni a gyerekednek? Én amikor 10 éves voltam és egész nap a tv előtt ültem és nem voltam hajlandó valami értelmeset is csinálni, szüleim úgy húzták ki a tv és vitték el a kábeleket egy biztos helyre, hogy még a nézni is rossz volt.
2011. márc. 17. 19:11
 10/17 anonim ***** válasza:

ez nem olyan fajta játék amilyet mondtál, de nagyon vicces.a neve Sacked-Your Last Day

arról szól, hogy egy nő vagy férfi karakterrel meg kell nehezíteni az irodákban dolgozó munkatársak életét.pl.:felrobbantani a mikrót, kivenni mindent a hűtőből, és utána bekecsapozni stb.és szórakoztató háttérzene és még sok már.majdnem olyan mint a pokoli szomszédok, csak sokkal jobb!!!!egy laza ezresért meg ehet venni

2011. márc. 20. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!