Hol tud egy 13 éves fiú játékokat tesztelni?
Mármint úgy értem, hogy valamennyit fizetnének is érte:)
És tudom hogy hivatalosan csak 16 éves kor felett lehet diákmunkára jelentkezni.
Sehogy. Ezek folynak.
Jelentkezel, kapsz egy emailt, hogy bevettek-e, vagy sem. Ha igen, kapsz egy kódot, amivel be tudsz lépni.
Játszol, jelented a hibákat, esetleg kérdőíveket töltesz ki ,hasonló.
Hogy hol kell jelentkezni? Keresgélni kell...
Előre is elnézést kérek, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ezt nem hagyhatom figyelmen kívül.
"minimum diploma kell az informatikában való elhelyezkedéshez"
Tévedés. Egy szakközép+okj-s továbbképzés (avagy technikum, ahogy régen mondták) bőven elég. Diplomával már nem tudsz hol elhelyezkedni, telítve vannak a helyek (most már, pár éve még hiány volt belőlünk infósokból).
Az előttem leírtak nagyon szépen kiegészítetek egymást.
Én is kiegészíteném a tapasztalataimmal.
Az egyik programozó haverom részt vett egy ilyen "beta" tesztelésbe.
Ő pénzért dolgozott, akkor épp egyetemista volt, és mesélte, hogy itt nem a szórakozáson van a hangsúly.
Nem az a lényeg, hogy előbb jutott hozzá egy játékhoz.
Iszonyú nagy felelősség volt rajta, titoktartási kötelezettségekkel.
Nem tudta úgy élvezni a játék menetet, mint egy hétköznapi felhasználó.
Ennek oka, hogy nem kevés dokumentációt kellet írnia a játékról és a felmerülő hibákról.
Ez is egy munka ami elfáraszt és befásít. (akár mennyire is szórakozásnak tűnik)
"Tévedés. Egy szakközép+okj-s továbbképzés (avagy technikum, ahogy régen mondták) bőven elég. Diplomával már nem tudsz hol elhelyezkedni, telítve vannak a helyek (most már, pár éve még hiány volt belőlünk infósokból)."
Ne vicceljünk már. Kapkodnak a mérnök, prog infósok után. Hozzánk ebben az évben 4 új embert vettek fel. Érteni kell hozzá, ha programozást tanulsz, és élvonalban kell lenni, ha ez megvan akkor jó eséllyel találsz munkát.(mint mindenhol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!