Sims3-ban Lehet olyat hogy átalakítom a Barátnőm, feleségem haját, ruháját?
Meg szeretném tudni hogy lehet e olyat ha elveszem feleségül vagy ilyesmi lehet e állítani benne a haját... mert az eggyik szobalány most bnőm aki jól néz ki csak a alap ruhában ilyen , rossz haja van....
Rossz válaszokat kerülni pls !! Elöre is Köszz
Elvileg nem kell összeköltözni ahhoz, h legyen gyerek...
De ha te a pasival vagy akkor nem tudom, h mi lesz mert olyat még nem csináltam.
oké ha a tagom elköltözik. akkor a bnőjét h költöztessem oda ? mert nem tudom irányítani csak a saját családom... :D
És figyu olyat hogy lehet hogy eljegyzés ?(feleségül kérés)
ezt szeretném megtudni :D:D
úgy tud oda költözni a csaj, h elhívod magadhoz, és ha már elég jóban vagytok akkor lesz valami ehetőség ha rákattintasz a csajra, hogy kérje meg, h költözzön be
és persze van eljegyzés is
eljegyzést azt úgy hogy amikor a pasival vagy akkor rákattintasz a csajra és elvileg a romantikába lesz egy olyan hogy jegyezzék el egymást, vagy ilyesmi.
Ha nem jön be elsőre akkor flörtölj vele, meg csinálj mindenféle romantikusat, és akkor be fogja adni előbb vagy utóbb. a beköltözést meg nem értem miért nem adja be:/
Ha a csaj már megszült akkor a babája elvileg az ő háztartásában van és ha megkéred, h költözzön be akkor bejön egy ablak amin benne van a baba is és azt akkor át tudod rakni, hogy jöjjön a csajjal.
Ha a beköltözést nem engedi akkor esküvő után elvileg automatikusan beköltözik a csaj. de akkor nem tudom, h a babát hozza e magával. Esküvőt meg úgy lehet, ha már eljegyezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!