Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3-ban Lehet olyat hogy...

Kojesz kérdése:

Sims3-ban Lehet olyat hogy átalakítom a Barátnőm, feleségem haját, ruháját?

Figyelt kérdés

Meg szeretném tudni hogy lehet e olyat ha elveszem feleségül vagy ilyesmi lehet e állítani benne a haját... mert az eggyik szobalány most bnőm aki jól néz ki csak a alap ruhában ilyen , rossz haja van....

Rossz válaszokat kerülni pls !! Elöre is Köszz

2011. febr. 5. 11:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha hozzád költözik akkor a tükör előtt át lehet alakítani a haját, a szekrénynél meg a ruháját.
2011. febr. 5. 11:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Kösszi ! Figyu még azt szeretném , ha hímzünk gyereket akk mi történik ? mármint . összekell költözni , elköltözni v mi ? lécci ird le mert én még nem csináltam ilyet :D
2011. febr. 5. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Elvileg nem kell összeköltözni ahhoz, h legyen gyerek...

De ha te a pasival vagy akkor nem tudom, h mi lesz mert olyat még nem csináltam.

2011. febr. 5. 14:00
 4/12 A kérdező kommentje:
OKé kösszi !Csak nem ugy értem h muszály összeköltözni... csak tutod vannak szülei a tagomnak és hogyha születik gyerek akk az lenne a legjobb ha a tagom meg ,bnője,felesége összeköltözne! elvégre nem ? :D
2011. febr. 5. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
olyat lehet, h a csávó elköltözik és a másik helyre költözik hozzá a csaj, de a szülőkkel is lakhat együtt
2011. febr. 5. 16:40
 6/12 A kérdező kommentje:

oké ha a tagom elköltözik. akkor a bnőjét h költöztessem oda ? mert nem tudom irányítani csak a saját családom... :D

És figyu olyat hogy lehet hogy eljegyzés ?(feleségül kérés)

ezt szeretném megtudni :D:D

2011. febr. 8. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:

úgy tud oda költözni a csaj, h elhívod magadhoz, és ha már elég jóban vagytok akkor lesz valami ehetőség ha rákattintasz a csajra, hogy kérje meg, h költözzön be

és persze van eljegyzés is

2011. febr. 8. 18:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Oké De Figyu ! Nekem már a csajjal a csík teljesen van és semmit nem tudok csinálni....Mert Amikor rámentem hogy a csaj háztartásával mennyek (mármint vele) Akkor nem lehetett oda költözni...Meg hogyha tudnám is hogy kell odaköltöztetni a csajt a babánkat hogy lehetne ??ezeket nem értem...:S meg még azt sem hogy eljegyezni hogy lehet :D azt tudom h lehet esküvöt de ne mtudom hogy hogy.... léci ird le hogyan lehet eljegyezni
2011. febr. 9. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:

eljegyzést azt úgy hogy amikor a pasival vagy akkor rákattintasz a csajra és elvileg a romantikába lesz egy olyan hogy jegyezzék el egymást, vagy ilyesmi.

Ha nem jön be elsőre akkor flörtölj vele, meg csinálj mindenféle romantikusat, és akkor be fogja adni előbb vagy utóbb. a beköltözést meg nem értem miért nem adja be:/

Ha a csaj már megszült akkor a babája elvileg az ő háztartásában van és ha megkéred, h költözzön be akkor bejön egy ablak amin benne van a baba is és azt akkor át tudod rakni, hogy jöjjön a csajjal.

Ha a beköltözést nem engedi akkor esküvő után elvileg automatikusan beköltözik a csaj. de akkor nem tudom, h a babát hozza e magával. Esküvőt meg úgy lehet, ha már eljegyezted.

2011. febr. 9. 19:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Kösszi szépen h ennyi mindent leirtál :) Majd ha valamit nem tudok akkor majd segitesz nem ? ?:) nah m1
2011. febr. 12. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!