Csak nekem hiányoznak jobban a régi kockagrafikás játékok (2001-2004) mint a mai HD minőségű retkek?
Azt nem ismerem.
Am most nem black opsozok, régebb játszottam végig.
Nem azt mondtam, hogy rosszak a régi játékok, mert korukhoz képest nem rosszak, csak azt mondtam hogy a maik jobbak.
Igaz az is, hogy sajnos sok a lopás régebbi játékokból, de csak azért, mert már nincs ötlet, hogy mi újat rakjanak bele. Az Activision az szerintem, amelyik a legjobban feltalálja magát. A többi lopós. De jogosan.
Mondjuk én tudnék mondani új dolgokat olyan modern játékokba mind a black ops.
Pl.: Amit elvártam volna tőle, csak nem volt benne jó kis extrém üldözés, mind a cod 4-be, vagy a cod 6-ba.
Persze másképp. Örültem volna ha valami jó kis jumpolós üldözés lett volna ház tetőről-háztetőre, majd betörik az ablak, beesünk, majd le a lépcsőn, ki az utcára, be a kocsiba, mi mondjuk egy helikopterbe, majd kiszáll a kocsiból, felmászik a darura, mi ráereszkedünk, de elkésünk, mer a daruról átugrott az induló vonatra, akkor mi is a vonat végére átugrunk. Majd bemegy a vonatba, és az ablakon kiugrik, mi is utána kiugrunk, majd egy felhőkarcolóba menekül (bejárati ajtón), mi meg végig követjük a lépcsőn egész fel, végig közbe kell lőni az ellenségeket, majd ha felérünk a menekülő ellenségért jött egy helikopter, amibe beugrik, (csak a mi karakterünk) lenne elég gyors, hogy ráugrodjon a már elindult helikopterre, és elkezd fel mászni, de a mi helikopterünk, ki velünk van nem veszi észre hogy ott kapaszkodunk, és elkezd lőni a helikopterre, majd elkezd füstölni a helikopter, elkezd égni, (a miénk), és PONT belemegy az ellenséges helikopterbe, amin mi vagyunk, és mind a 2 elkezd zuhanni, majd a menekülő ellenség magasról kiugrik, mivel egy kisebb tó van alattunk, mi utánaugrunk, és kiúszunk, majd a menekülő egy motorcsónakra felszáll, és elindul vele, mi pedig egy másik motorcsónakkal megyünk utána. Majd a másik kikötőn leszállunk, a menekülő befut a csónakházba, fel a tetőre, amikor mi is feljumpolunk, akkor lenne egy kis animáció, hogy épp mászunk fel, és lő egyet, ami eltalálja a kezünket, majd leesünk, felállunk, és látjuk hogy a menekülő messze jár, akkor újra elkezdünk utána menni. (ja és persze nem lőhetjük le, mert ki kell majd vallatnunk), és majd bemegy egy kis ABC-be, mi is utána rontunk, felburítunk mindent. (van sok civil)
, majd továbbfutunk. (közbe ő végig lő ránk)
Nyitva áll egy csatorna, leugrik, és a fedőt visszarakja, akkor rá kell raknunk egy bombát, kirobbantjuk, majd lemegyünk utána. (most végig egyedül vagyunk és a menekülő is, mert azért a csatornába nincsenek ellenségek...)
Majd egy hatalmas csatorna komplexumba találjuk magunkat, rengeteg létra, lépcső, víz, majd futunk utána, felmászik egy létrán, majd bemegy egy kis szobába becsukja maga mögött, és van egy tekerő kar, amivel kinyitja a hatalmas csapot, meg is teszi, és ránkzúdul a víz, majd az ablakon kiugrik, és tovább fut, mi felállunk és utána futunk.
Most egyre lejjebb megyünk, amerre egyre nagyobb a víz.
Most egy hatalmas folyosón vagyunk, amit így kell elképzelni:
Ott futunk-futunk, és le egy lépcsőn, majd a víz elkezd fel jönni, most úsznunk kell, majd fel egy kis lépcsőn, futunk utána, és fel a felszínre érünk.
Ahol nagy csata van, a katonák lövik a terrorista mozgalmat, ott megint kell lőnünk, közbe futnunk utána.
Most le egy metróba, de nem felszáll, hanem a sínen kell követni, mer ott fut.
Majd jön egy metro, amire a menekülő rádob egy gránátot, lefekszik, majd egy óriási robbanás keletkezik, a menekülő elfut, elénk meg keresztbe áll a metró. Pont most jönne a másik is, későn fékezne, és belehajtana a keresztbe állónak, és mégegy robbanás, kettétört a metró, de most utána tudunk menni. Kiérünk egy másik megállón, ott felfut. Fent újra lövöldöznünk kell. Majd hirtelen 2 helikopter elénk állna, a menekülővel vannak, itt is utána kell futni, csak vigyázni kell nehogy lelőjenek. Házakon keresztül futunk most, ilyen helyet kell most elképzelni:
Majd kifut az utcára át a másik oldalra, ahol befut egy házba, le a pincébe, majd egy hordón keresztül egy nagy bunkerbe. Ez egy ellenséges hely.
Még mindig menekülőben lenne, befut egy emeletes házba, be a liftbe. Mi a lépcsőn futunk fel.
Most ilyen helyen kell futni utána:
A házak tetején ugrálgatunk, majd egy hosszú deszkán végigfut, és beugrik az egyik szobába. Ott be van zárva az ajtó. Amikor mi is beugrunk fejbevág a fegyverével.
Majd ránktartja a pisztolyt és ekkor egy helikopter az ablak elé jön, és elkezd be lőni, fel is robbantja a gáztűzhelyet, ledől a fal. (ránk) A menekülő azt hiszi, hogy meghaltunk, felvesz fegyvereit, és kimegy (mivel a fal ledőlt) kimegy, elindult le a lépcsőn. Ekkor mi is kimászunk a fal alól, és utána settemkedünk.
Amikor mögötte vagyunk jön egy kis animáció, vagyis hogy a számítógép irányítja a karaktert, de ugyanolyan a nézet), hogy ráugrunk az ellenségre, és elkezdjük ütni, majd hátranyúl a fegyverért, de nem sikerül elővennie, a korlát eldől, így ő leesik, mi pedig fogozunk, majd nagy nehezen visszamászunk. Majd lesétálunk érte. Meghalva találjuk.
Ennyi lenne.
Na én egy ilyesmire számítottam a black opsban, de helyette a szokásos lövöldözések jöttek, de persze NAGYON TETSZETT, nem csalódtam benne, csak hiányoltam ezt a dolgot.
Jó mi???
Am bocs az 1. hozzászólásom miatt, nem kellett volna az utolsó mondatot beleírni.
Ha akartok még ilyen változatos pályákat hallani, akkor csak keressetek fel engem. Van még az agyamba jó pár szituáció.
Bodor te segg vagy.
Nem az Activioson találja ki a dolgokat, az Activioson csak kiadja.
És pont, hogy az új CoD-ok lopnak mindenből.
Szar vagy.
Akkor az infinity ward. Sokszor összekeverem a kiadót a készítővel. Amúgy meg te vagy a ....!
Mivel nem tudod miért van a gyakorikerdesek.hu lap.
Élőben nem lehetsz valami jó ember, ha így beszélsz egy ilyen oldalon. Most simán jelenthetnélek a moderátoroknak, de nem érsz annyit.
például akiknek szar a gépe a régebbikkel játszanak pl.
max payne 1-2, gta 3-vc, stb.
én például a régi játékokat (2003-2007)-es játékokat szeretem:)
amúgy én a hd-s játékokat is szeretem de a régiket jobban.
meg az a baj hogy az új játékoknak jobb a története:(
pl. prototype, cod modern warfare 1-2-3, cod blak ops stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!