Mit gondolsz a "Amnesia: The Dark Descent" PC-s játékról?
Nagyon hangulatos és izgalmas játék, főleg ha követed a sztorit és elolvasod a dolgokat.
Ja, és ha félsz a sötétben akkor egy tökéletes terápia. :P
hehe xD hát..ha angolul van akk hiába olvasom el a játékban a sztorit ha nem értem:S
ahm és miylen? élménydús? nem unalmas? MENNYIRE IJESZTŐ?:DDDDD
Nagyon-nagyon jó játék!! Nemrég játszottam vele, ugyan nem vittem ki, de elég messzire eljutottam. Az egyik legfélelmetesebb játék a világon, néhol tényleg nagyon parás jelenetek vannak benne. Nem könnyű a játékmenete, de nem is túlságosan nehéz. A sztori is remek, bár ahhoz hogy teljesen értsd, elég jó angoltudás kell...
Csak akkor nem ajánlom, ha nem bírod a horror játékokat, egyébként nagyon megéri kipróbálni.
Ugyan én nem játszottam vele, viszont ismerem a készítök játékait már jól..
Penumbra sorozattal játszottam és én már ott kivoltam végig készülve :S Nagyon hitelesen és jól csinálják az ijesztgetést.
Videót láttam az Amnesiából is és nagyon ijesztö, föleg, hogy nagyon ijedös vagyok :D
Mindenképp megéri kipróbálnod, csak aztán le ne álljon a szíved töle :D
16/L
huh én a demóját kipróbáltam már ott nem mertem semmit sem csinálniu:D téll félelmetes:D és még mit gondoltok róla? nagyon nehéz?
ijedtetek meg már nagyon? és ha igen mitől ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!