Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Magyarországról is elérhető...

Magyarországról is elérhető sportfogadási oldalból csak ez a 2 van?

Figyelt kérdés

Tippmixpro illetve a vegas?

Ezt a 2 ismerem, Külföldiből még a Virginbet illetve a boyle az amin fent vagyok és használom de azokat angol FONT alapú számláról csinálom.

Van olyan oldal ami itthonról is elérhető és FT számlára is megy?

A fő problémám a lassú kifizetés mind a tippmix és a vegas nál is kb 2-3 munkanap amire megjön a pénz ha hétvége is beleesik akkor van az 5nap is. Na ez a virginBET nél és a boyle nál azonnali mivel rendelkezek barclays bankártyával így oda ki tudom utalni és amint megnyomom a gombot 5mp és a kátyán is van a pénz, ilyen keresek FT os számlába hátha van valami hasonlóan gyors.

Vegas egész jó lenne (jó az app és az oldaluk is csak lassú a kifizetés) tippmixpro meg egy rakás sz.r lassú , lefagy és lassú az oldal cserébe viszont nemzetközi szinten is jó szorzói vannak.

Ki milyen sportfogadó oldalt használ?

tegnap 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a bajod?

Milliókat nyersz, és nem bírsz várni pár napot.

Nincs semmi tartalékban?

Azonnal eliszod a nyereséget ?

ma 08:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!