Az Assassin's creed Rogue nem tudok menteni. Miért?
Figyelt kérdés
Mi ellőt bárki írná hogy megkéne venni a játékot.Megvan véve.Steamen vettem.Látom hogy be van kapcsolva az automatikus mentés. Láttam lent hogy töltődik meg minden.(Írja hogy saving.)Csak nem menti el.Tegnap elött játszotam kb 30 percet.Tegnap akartam folytatni a játékot és láttam hogy nincs ott folytatás.Csak hogy új játék
Mondom oké akkor kezdek egy újat és elmentem manuálisan.Na az se megy. Mert nem lehet manuálisan menteni.Régen konzolal játszottam ps4.Ott nem volt ezzel baj. Tudtam manuálisan menteni. Meg automatikus mentésel se volt baj
ma 08:10
1/1 Kedves Vezető válasza:
Töltsd le újra, ha hibás írj a supportnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!