Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed Odyssey VS...

Assassin's Creed Odyssey VS Syndicate?

Figyelt kérdés
Üdv. Arra lennék kiváncsi hogy az Odyssey-be is olyan-e a karakter(ek) irányitása mint a Syndicate testvérpáré? Azaz Szabadon tudok Kassandra és Alexios közt váltogatni, akkor és amikor akarok? Vagy akivel kezdem véglegesen vele maradok?

szept. 5. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%

Az odessyben csak az elején kiválasztott karakterrel tudsz játszani. Javaslom Kassandrát mert sokkal jobb karakter mint Alexios.

És az odessy sokkal jobb mint a syndicate, szóval mindenképp megéri kipróbálni :)

szept. 5. 18:57
 2/14 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a gyors választ. Kassandrával minden achivemnet kivehető? Tehát nem lesz szükségem egy 2. végigjátszásra Alex-el? Illetve Credits után játszhatóm még tovább a végtelenségig?

Illetve Igen, Ahogy Syndicate-ban Evie fan, itt is Kassandra akarok, ez nem is volt kérdés. :D

az hogy melyik jobb az relative. Én szeretem azt is. Ingyen adta ubi, majd annyira tetszett hogy felhúztam deluxe kiadásra. Most is ultimate-t akarom venni Odyssey-ből, csak érdekelt mire számithatók.

szept. 5. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Az Odysseyben csak az elején tudsz választani, de amúgy tök mindegy, kit választasz, a történet ugyanaz lesz. Az Odyssey ezerszer jobb, mint a Syndicate.
szept. 5. 20:30
 4/14 Kedves Vezető ***** válasza:
71%
+1 Odyssey, legjobb AC
szept. 5. 20:32
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm skacok, de az eredeti kérdéseimre is szeretnék választ kapni. Nem az volt az eredeti kérdésem hogy melyik a "jobb" hanem a játékmenettel kapcsolatos kérdéseim +a 2. hozzászólásomba lévő kérdésekkel kiegészítve.

Ha már off topic-ba megyünk "legjobb" terén akkor nekem személy szerint Brotherhood vitte a prémet. Imádtam az Ezio trilógiát.

szept. 5. 23:38
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Természetesen tudsz játszani a credits után is

Az achievementekről meg nem tudok nyilatkozni, mert sosem érdekelt, hogy mennyi van meg

szept. 6. 18:22
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 Értem és köszönöm szépen. Akkor meg is veszem gyorsan mig még akciós.
szept. 6. 18:29
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

"Javaslom Kassandrát mert sokkal jobb karakter mint Alexios"

Pontosan ugyanaz a története, mint Alexiosnak, a környezet sem interaktál rá más módon, csak a skin más. Hogy a nővér löki le az öccsét, vagy a báty löki le a húgát, ennyit változik a történet a választásunk alapján.

Ilyen szempontból jobban illik viszont a képbe Alexios, mint magányos zsoldos, aki megbízások után járja az Égei-tenger vidékét, míg Kassandra pedig pont az agymosott szektatag szerepébe illeszkedik tök jól.

szept. 7. 00:00
 9/14 Kedves Vezető ***** válasza:
27%

Legközelebb célszerűbb lenne feltenned az "eredeti kérdésed", és nem a kiegészítő rovatban, mert jelen formájában a kérdés:

"Assassin's Creed Odyssey VS Syndicate?"

Az Odyssey a jobb.

Amit utána kérdeztél, az tök más kérdés, amit először feltehettél volna, mert itt senki se off topic olt, csak válaszolt a kérdésre.

szept. 7. 01:22
 10/14 anonim ***** válasza:
62%

Igazad van, én fogalmaztam rosszul, tényleg ugyan az a 2 karakter története.

Igazából azt akartam mondani, hogy Kassandra szinkronhangja fènyèvekkel jobb minőségű mint Alexiosè. Számomra Alexiosnak minden megszólalása fülbántò volt.

szept. 7. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!