Az online pókerezésért jár büntetés ha kiderül?
Figyelt kérdés
jan. 1. 21:25
1/5 anonim válasza:
Nem. Miért járna? Legális.
Max párod anyád megver vagy párod elhagy mikor eljátszottad az összes pénzt.
2/5 anonim válasza:
Ha nyersz és át akarod utalni magadnak, akkor elvileg adózni kell utána.
3/5 anonim válasza:
#2 ha így van akkor kell csinálni egy Revolutot és kész, litvániába lesz bejegyezve a bank meg a számlád
4/5 anonim válasza:
Revoluthoz meg kell adnod az adóazonosítód mert jelentik a pénzmozgást.
5/5 anonim válasza:
#4 nem nyomoznak le, szóval kamut is megadhatsz. Sőt, én meg se adtam semmit csak a személyi igazolványom, és írták éveken át hogy adjam meg az adóazonosítóm de nem adtam és nem lett semmi. Talán most van az, hogy ha nem adod meg akkor csak annyi hátrányod lesz, hogy nem fogsz tudni számlára utalni revolutról, de ha van revolutos bankkártyád akkor ugyan úgy tudsz fizetgetni a boltokban, vagy online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!