A Niantic mennyire intenzíven bünteti a multizást?
Ismerőseimnek még nem szedték le hamar a dupla vagy akár tripla accountjukat, pedig már hónapok óta tolják.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ez mekkora eséllyel üt vissza, kinek mi a tapasztalata.
Szerintem nem olyan intenzíven mint azt sokan gondolják. Három éve játszom kisebb kihagyásokkal, kb azóta van a barát listámon egy japán játékos két külön accal. Rendszeresen küldi a gifteket azóta is.
Nekem pedig 1 éve van kiskarim. Talán csak szerencse, de eddig még nem kaptam figyelmeztetést. Ha jól tudom először csak 1 hétre tiltanak el, aztán 30 napra, majd végleg.
Külföldi fórumokon olvastam több helyen is, hogyha fizetsz a játékban, akkor csalhatsz te akárhogy, nem fognak tiltani, mert pénzeled őket.
Plusz ott van a taiwani bácsika, aki 45 felhasználóval tolja már egy ideje. https://www.youtube.com/watch?v=vfYNE0llaE8 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!