Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van valaki, aki intenzíven...

B.Bundy kérdése:

Van valaki, aki intenzíven nézi a Gravity Falls-ot epizódról epizódra?

Figyelt kérdés
Gondolok itt jelenleg a 2. évad 18. részére. Ha van esetleg valami véleményetek az új részek fejleményeiről, vagy esetleg teóriátok ezzel kapcsolatban, légyszi írjatok, akár privát üzenetet is. Engem érdekelne, hogy mások mit gondolnak a sorozat új eseményeiről.

2015. okt. 27. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
A legújabb rész a legjobb/legdurvább volt. Szerintem először Bill el fogja kapni az összes Wheelen található karaktert, de Dipper feléleszti őket, és közös erővel győzik le Billt. Beacause of Disney. :D
2015. okt. 28. 09:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez jó gondolat, én is valami hasonlón vagyok. Bár egyenlőre csak Mabel-t kapta el és vele biztos valami fontos szándéka van. Fordot viszont arannyá változtatta és van az a mondása Bill-nek, hogy " buy gold, bye". Egyébként beszélt valami kettes fázisról a Weirdmageddon-ban, a következő részben biztos azt fogja megvalósítani.

De nem akarok sokat spoilerezni ha van valakinek még hasonló elmélete, írjon esetleg egy privátot.

2015. okt. 28. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Én viszont azt nem értem ebben hogyan lesz világvége,mert ahogy elnéztem sokkal gyengébbek és hülyébbek bill társai :D
2015. okt. 29. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Bill azt mondta, ha kiszórakozták magukat belépnek a kettes fázisba. Biztos akkor jön a világvége.

Am. nem tudja valaki, mikor jön ki a következő epizód?

2015. okt. 29. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Még nem tették nyílvánossá,de amint az lesz leírom
2015. okt. 29. 15:35
 6/8 Lipton18 ***** válasza:

Sziasztok!Én is láttam az új részt, és oh my god:o emlékszem a régi időkre, milyen kis barátságos rajzfilm volt a gravity falls:'D De amúgy szerintem jó volt nagyon ez a rész*_* Szerintetek mi lesz a buborékban amiben Mabel van?

Amúgy november 23.-án jön a kövi rész:)

2015. okt. 29. 17:34
 7/8 Lipton18 ***** válasza:
Egyébként valakinek nincs egy jó linkje az új részhez?mert én letöltöttem de el van csúszva a hang a képhez képest, és ez elég idegesítő:/
2015. okt. 29. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Youtubeon fent van,de reakció szerűen,de szerintem nézhető.
2015. okt. 30. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!