Mi a Lost című sorozat értelme? Van-e olyan oldal, ahol epizódról epizódra leírják a történéseket? Bővebben lent!
Régebben nagy "fan" voltam, talán a 2. évadig jutottam el, ameddig még értettem is, az idősíkos dolog is megvolt de akkor már nem nagyon rajongtam az egész sorozatért.
Valahogy úgy tűnt (mint pl: a Született feleségek) hogy időhúzás az egész. Ráadásul a hazai tv-csatorna se adta le folyamatosan, hanem volt nyári szünet is (abba is hagyták), közben az AXN-en is adták. Szerintem nem is kellett volna beleírniuk az idősíkos részt, mert a hazai viszonylatban ez alapból adott volt :DDDD
Szóval valaki le tudná írni, hogy mi volt a sorozat lényege? ( pl.: minden előre meg van írva?) Vagy esetleg tudnátok ajánlani olyan linket, ahol epzódról-epizódra le vannak írva a történések?
Tudom már le lehetne tölteni mind a 6 évadot, de ha le is tölteném, időm nem lenne megnézni :( Szóval ezért ragaszkodnék az írásos formátumhoz...
Előre is köszönöm!
Ja,ja, szerintem is. Bár most hétfőn az axn-en lesz egy 3 órás finálé, arra azért szerettem volna képben lenni :( de remélem röviden összefoglalják a 6 évadot, hogy aki valahol elakadt, azért képben legyen :)
Nem tudom, hogy hol de biztos valahol nagyon elrontották a sorozatot Az elején olyan tiszta és követhető volt, most meg csak egy csomó ????-jel van a fejeben. Lehet hogy én is hibásan vagyok összetákolva, mert az hogy hetente egyszer egy részt levetítenek...hát...addigra eléggé elfelejtem a lényeget... :DDDDDD...ráadásul, ha időben ugrálnak is :DDDDDDD
Aham, így már kicsit érthetőbb...
(a 3 órás változat után XDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!