Cyberpunk 2077 feltöltéséért kaphatok büntetést németországban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Na szóval, mivel én németben élek és hallottam erről, hogy büntetik, de csak azt ha feltöltesz ezért letöltöttem, de mivel NCore-on vissza kell tölteni és mivel nem akarom, hogy kidobjanak onnan, gondban vagyok, mivel amúgy nem szoktam torrentezni, de nincs 60€-m hogy megvegyem most, meg a Ghostrunnerrel is beszívtam, mivel kiderült, hogy egy nagy... mindenki tudja most mire gondolok. Szóval ja. De gondolkodtam, hogy mivel DRM free, ezért csak nem csesznének ennek a seedeléséért meg, nem?2020. dec. 10. 13:40
1/3 anonim válasza:
Letöltésért is büntetnek, a szolgáltatód meg úgyis látja hova kalandozol a neten, hiszen ő biztosít hozzáférést, szóval ja, várható egy szép kis befizetendő csekk már letöltésért is.
Próbálkozz VPN-en keresztül, azzal még talán megúszod.
2/3 anonim válasza:
Nem ismerem a német törvényeket, remélem kapsz. De az, hogy DRM mentes játékot töltesz fel 100% hogy nem enyhítő körülmény. Ezzel nem kaptál engedélyt arra, hogy ellopd a játékot és utána másoknak is segíts ebben, ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mintha crackelt játékkal tennéd.
3/3 anonim válasza:
Ncore-ról nem fognak kidobni egy hit and un miatt. Még nem prémium profillal is asszem 5 vagy menyni a megengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!