Tényleg vannak olyanok, akik beveszik a játékfejlesztő cégek mézes-mázos maszlagjait?
Amikor pl játékokból kivesznek pályákat, karaktereket vagy behoznak bármi olyat amivel a játékosokkal csesznek ki. Ilyenkor kiadnak pl egy videót, hogy mennyire sajnálják, hogy xy karakter/pálya nekik is a kedvencük volt stb-stb.
Tényleg vannak, akik elhiszik hogy ezeket a cégeket egy kicsit is érdeklik az emberek? Hogy nem úgy vannak vele, hogy úgyis fogják játszani vagy jönnek újjak helyettük? Csak én vagyok rosszul az ilyen aranyba csomagolt kaka szövegektől?
Szerintem sokkal korrektebb lenne a cégektől, ha konkrtétan megmondanák, hogy nem akarnak pénzt áldozni erre-arra oszt jól van, mert úgyis az a lényeg, ami valamilyen szinten érthető is, mondjuk nem egy cég már irtó pofátlan módon akarja lehúzni az embereket(Ea, nekik nem is játszok egy játékával sem), de az egy másik dolog. Nagyon korlátolt agyúnak kell lennie valakinek, hogy elhigyje hogy ezeket a cégeket érdeklik az emberek.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!