Milyen gta játék klónok léteznek, amik jók is?
Sleeping Dogs-ot én is csak ajánlani tudom. Illetve a Mafia 2 is elég jó, bár az nem teljesen gta klón, mivel pl epizódikusan változik a világ. De azért van benne open world, tudsz autót is lopni meg garázdálkodi, csak azon túl a sandbox része nincs benne, mivel a küldetésekre koncentrál a játék. Ennek ellenére úgy érzem itt a helye annak is.
Ja és régi gta klónra is hozok akkor egy kevésbé ismert nevet, kicsit talán olyan mint a GTA Vice City Stories (igen, ebben is lehet üzleteket venni és birodalmat építeni + 80as setting) és a GTA 1-2 (felülnézet) keveréke lenne: Shakedown Hawaii.
A GTA volt az egyik első városban autóból átszállós, szabad játék.
Saints Row sorozat jó, ha bejön az akció vígjáték, Cyberpunk 2077,Mafia 3, Scarface
Mafia III-at ide venném, nem mondanám klónnak, de én a negatív kritikák ellenére élveztem nagyon. Tud repetitiív lenni, itt-ott kifulladt a kreativitás, de ez inkább a nagyon mellékküldetésekre igaz.
De a téma maga érdekes, szerintem jó a sztori (kicsit azért dark maga a téma), a döntéshozatalok benne, az atmoszféra. Jók a DLC-k is. Steamen van leárazás mindegyik Mafia játékra dec 19-ig, érdemes ránézni szerintem.
Nekem pozitív csalódás volt, mert én is úgy ültem le hozzá, hogy olvastam sok lehúzást. Igaz én idén nyáron játszottam vele, lehet, mire "oda értem" már kijavították a bugokat.
Amit mutatott a 9-es a két videóban, bugos volt. Sokan nem találták méltónak a II után ahhoz, hogy a Mafia nevet viselje, de aztán orvosolták a dolgot idővel a készítők.
De mondom én pozitívan csalódtam, tehát aki szereti a korszakot, a GTA stílusú gengszter alvilág témát, az szerintem élvezni fogja. Van benne 60 órám, 59/85 achievement van kész, azt hiszem összegyűjtöttem mindent amit lehetett a mapról, úgy hogy azért be tudja szívni az embert.
Egy tanács. Nem annyira spoiler, mert szerintem eleve ezzel a fícsörrel lett promózva meg minden, de amikor területet adsz valamelyik bossnak, akkor a területen belül már annak oszd ki az adott létesítményt, akinek a végén majd oda akarod passzolni az adott városrészt, mert aztán elkezd pampogni a megbeszéléskor, ha mégsem ő kapja, de közben behülyítetted őt egy építkezéssel vagy fürdőházzal. ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!