Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Léteznek még Magyar MMORPG...

Léteznek még Magyar MMORPG Játékok ?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok hogy: MUonline,Metin 2..Mint amilyen régen volt. Meg persze ahol vannak is fent sokan.

2022. okt. 13. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyanok léteznek ahol sok magyar van, de olyan MINŐSÉGI 1 sincs ahol a játékba van is magyar felírat.
2022. okt. 13. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Magyar feliratos kevés van, mert nem éri meg pénzügyileg a mai jobb MMORPG-knél, többe kerül lefordíttatni mint amennyi plusz bevételt termel.

Itt nem simán a magyar játékosokról beszélek, hanem azokról az esetleges magyarokról akik csak azért vennék meg a játékot, mert nem tudnak más nyelven és van benne magyar.

Én elvagyok az angollal is meg kb pármillió másik magyar is játékok terén, tehát az a felhasználói szám, amit ezeken az embereken kívül adna egy magyar felirat elenyészően kevés.

Ami magyar az tényleg az ilyen max pár 10 ezer szövegsoros régebbi MMO-k, mint amiket írtál, a Metin2, 4story, MU Online stb.

2022. okt. 14. 07:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem :) Akkor írnátok olyan MMO-t ami faszaa és sok magyar van fent?
2022. okt. 19. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

World of Warcraft Ragnaros szerver

Final Fantasy 14

itt biztos találsz jó párat, esetleg Black Desert, de szinte mindenhol vannak csak kérdés épp megtalálod-e őket illetve akarják-e hogy rájuk találj. Én pl direkt nem beszélek/írok magyarul MMO-kban mert nem hiányoznak azok, akik csak azért keresnek magyar klánokat/céheket mert angol tudás béka segge alatt, aztán téged húzni "ez hogy van, az hogy van, ez miért ilyen, aggyál má' ezt/azt" stb.

2022. okt. 19. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!