Történt valami változás a kb 2 év alatt Blade and Soul-on, hogy nincsenek meg a karaktereim?
Anno Bétától nyomtam kb 3 évig napi szinten tartva az akkori max szinteket, akkori top HM szintesek között is voltam, felszerelés stb. Karrier miatt hátra hagytam és szerettem volna visszatérni immár, hogy van időm, ám karaktereim sehol.
Írtam supportnak minden lehetséges tényezőt számításba véve + bizonyíték képekkel,videókkal, hogy őket keresem.
Remélem mielőbb megoldódik, ám parázok, mi van ha volt valami, amiről nem tudtam. Pl egy másik játékon volt olyan, hogy változtattak és akik e-mailben nem igazolták vissza aktivitásukat, ők törlésre kerültek. Azzal nekem nem volt gondom, ám voltak, akik elvesztették mindenüket.
Remélem nem ilyen szituba csöppentem itt.
Köszönöm válaszod!
Végül megkaptam a felhasználómat bizonyítékaim segítségével, ám a motor váltás lehet felelős azért, ha kari menüből startol a game bezáródik XD
Újra rakom, csekkolom a kicsikét azután. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!