Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lesz még normális, kihívásokka...

Kedves Vezető kérdése:

Lesz még normális, kihívásokkal teli új játék, pl soulslike ?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon hiányzik az az érzés, mikor sokadjára bementem pl egy Dark Souls/Bloodborne/Nioh bosshoz, legyőztem, feszabadult egy új terület, kaptam vmi epic itemet is, stb.

Talán az Elden Ring volt az utolsó ilyen.

De most mi lesz ?

Remakelik az összes gamet, meg várjuk a GTA 6 ot, Last Of Us 3 at ? Mondjuk ezeket a szériákat sem mondanám nehéznek, de egy az új Mortal 1 is full casual lett, stb. 🤔

Komolyan mondom a mobilos Ex Astris volt ami mostanában adott némi taktikázást.

ma 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos kétlem. Már amit lehetett kihoztak a soulslike-ból. Most már max csak egymástól lehet lopkodni ötleteket. Meg már amúgy sincs akkora igény rá. Mint írtad már így is telitett ez a piaci szféra. Most 1 új játéknak nem túl sok esélye lenne itt már.
ma 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyan nem Souls like, de februárban érkezik a Kingdom Come Delirevance 2, az elsőbe simán beleraktam 150-200 órát, főleg mikor megjelentek a kiegek, pl saját falut fejleszthettél (de szép is volt a 30-40 órás bandita mészárlás és loot elszállítás/eladás a molnároknál, aztán jött a falu projekt puff volt nincs :D
ma 11:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet jó lesz :)
ma 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elég szubjektív, hogy kinek mi a kihívásokkal teli játék. Nekem most a Flight Simulator 2024, meg kéne tanulni pl. normálisan leszállni.

A sok kihívást tartalmazó játékok talán azért is kevésbé divatosak, mert a legtöbb játékosnak (értem ez alatt kifejezetten azt a fizetőképes réteget, aki ezeket vásárolja) kevesebb ideje van rá és ami van, azt nem feltétlenül akarja úgy eltölteni, hogy egy-egy pályának/pályarésznek 300x megy neki. Erre szolgálnak a "sztori módok" is, ahol használhatók a játék alapelemei, de ha - főleg ha - van története is, akkor arra is lehet fókuszálni. Ezt sok "hardcore" "gamer" elítéli, pedig nem kéne, hiszen nem rossz dolog az, ha mindenki úgy játszik egy játékkal, ahogy akar. Ha könnyítve, akkor úgy, ha permadeath módban, akkor meg úgy.

ma 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Az rá fordítandó idővel egyet tudok érteni, gyerekkoromban simán leültem WoWozni egész napra kb WC meg kaja szünet volt, most meg kb 3x állok neki hogy egy-egy pályát végigtoljak, mert biztos hogy épp jön valami amit meg kell oldani, bevásárlás, főzés, takarítás, ügyintézés stb, utána ülj le aztán még tudj is koncentrálni mint abban a bizonyos német táborban mert ha egyszer hátba vág valami, akkor vége van, kezdheted előröl.
ma 17:25
 6/7 A kérdező kommentje:

4, Értelek, de

Pont ez a lényege.

Nekem meg az nem szórakoztató hogy kb GOD mode ban leölök mindenkit egy sztoriban.

ma 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:
A Death Stranding nek is jó a sztorija, de azért értékeli a .aga mögött hagyot utat az ember, stb
ma 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!