Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vettetek már Lepin tecnic autót?

Vettetek már Lepin tecnic autót?

Figyelt kérdés
Mennyivel gyengébbek mint a lego szetek?

dec. 3. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

"A kamulego minősége általában olyan, hogy össze lehet rakni, de szétszedni már nem, mert vagy feszítővas/lángvágó kell hozzá, vagy porladva széttörik."

"A Lepin viszont egyszerűen ellopja a teljes LEGO brandet, lemásolja a készleteket, a formatervet, a csomagolást, mindent."

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__12575788..

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

dec. 3. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem szett és gyártó függő. Nem tudom konkrétan a Lepin milyen.

Nekem van kamu LEGO szettem, ami tényleg olyan, hogy egyszer összeraktam és max lángvágóval jön szét, tehát mindennapi játékra alkalmatlan.

Meg van olyan szettem is, ami simán LEGO minőség. Még az apró kódok is bele vannak öntve mint a LEGO-nál, csak saját kóddal.

Hozzátenném, LEGO-sként azt vettem észre, hogy sajnos a LEGO minősége is tud ingadozni.

dec. 13. 18:41
 3/5 A kérdező kommentje:
1:8 as technik autót akarnék venni csak az ára annyira nem tetszik és azért gondolkodtam alternativat
dec. 13. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a célod vele?
dec. 13. 20:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Kipróbálni hogy milyen összerakni egy ilyan nagy szettet, aztán kitenni a polcra( egy Porsche 911 rsr Lego technikát ki raktam mar)
dec. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!