Lepin / Legó másolat vásárlása?
Valószínűleg az ördögtől valónak gondolja mindenki a Lego-t másoló gyártókat (Lepin és társai) azonban sajnos a magas árak miatt úgy döntöttem, hogy másolatot vennék inkább (1x szeretném összerakni és a vitrinbe tenni, Legóval nem keverni) A kérdés az, hogy hol lehet? Melyik az az online shop aki nem ver át? Konkrétan a Lego 21322-es szettet szeretném olcsóbban megvásárolni.
lepinland.com
lepinworld.com
ill itt: [link]
Ezek közül melyik megbízható oldal? Valaki rendelt már valahonnan bármit is? Esetleg egyéb megbízható oldalakat ismertek ahol ez a szett kapható?
Ui: Ne kövezzetek meg a másolat miatt csóró vagyok LOL.
Lehet hülyeséget mondok, de bizonyos fokig mindegyik oldal megbízható, előbb-utóbb megkapod amit rendeltél. Valószínűleg mindegyik ugyanazzal az adott gyártóval van kontaktban onnan meg csak posta kérdése.
Én mondjuk ész nélkül rendeltem így 1,5x annyiba került a cucc. Illetve a kiszállítás is elég kaotikus, kapsz visszaigazoló mail-t de igazán nem volt lekövetve hol jár a csomag, lehet 1-2 hónapos szállítás is.
Én mondjuk ~3 hét alatt megkaptam.
Olyan szempontból elégedet vagyok, hogy maga a termék egészen vállalható. Ha nem 'játszásra" csak kiállításra veszi az ember akkor megéri. Mondjuk én olyat rendeltem ami alapból "egyedi" és nem egy kiadott termék másolata. Plusz külön kellett megvegyem az összerakási útmutatót meg a matricákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!