Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Fortnite nak mostanában van...

Kedves Vezető kérdése:

A Fortnite nak mostanában van valami értelme/loot ja, azon kívül hogy xp-t ad ?

Figyelt kérdés

Régebben lehetett játékkal is szerezni egyetlen használható dolgot, V bucks ot.

Most eddig úgy fest, hiába vagyok általában a Top 4 ben, skint nem bírok váltani, csak van a kék faszi, meg a szemüveges.

Gondoltam megkérdem, mert pl a Pubg Mobile ban tele vagyok ruhákkal, van jutalom az eredményért. Itt csak vásárolgatni lehet ?

Köszönöm. :)

Köszönöm.

nov. 24. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Én még 2018-ban S3-ban kezdtem játszani, de nem szerettem túlzottan, így csak hébe-hóba játszottam. Én is problémáztam ezzel, de most 2 hónapja elkezdtem aktívan játszani vele és világossá vált.

Van a Battle Pass, ami eddig 950 V-Bucks-ba került. Ha nem vetted meg a Battle Pass-t, akkor is adott ingyenes jutalmakat, oldalanként kettőt is. Az ingyenes jutalmak között pedig adott V-Bucks-ot is, mégpedig 300-at.

Ez azt jelenti, hogy ha 3 season-be valaki kivitte 100-as szintre a 3 Battle Pass-t, akkor lett 900 V-Bucks-ja. Így mikor a 4. Battle Pass első V-Bucks jutalmáig jutottál, akkor meg tudtad venni a 4. Battle Passt. Ha nem vetted meg, akkor csak farmoltad tovább a 300-at.

Viszont ha megvetted, akkor a Battle Pass 100-as szintig folyamatosan adja a kozmetikumokat, amik közé tartozik 7 db skin. Emellé minden Battle Pass 1500 V-Bucks-ot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy ha pl. volt 950-ed, amiért megvetted, akkor miután teljesen kivitted 1500 V-Bucks-on állsz, tehát 550 pluszba kerültél a sok jutalom mellett. Így ezzel a módszerrel sok-sok kozmetikumot lehet kapni és az ingyenes 300 helyett emellé 550 pluszba lehet kerülni. Vannak bónusz szintek is 100-as szint után, amik plusz kinézetek, egyéb kozmetikumok.

Tehát magyarán ha nem akartad kivárni a 4 Battle Pass-t, season-t, akkor ha vettél 1000 V-Bucks-ot (2700 Ft) és elég egyszer megvenni, akkor utána minden Battle Pass-t meg tudsz venni, megkapod 100+ szintig a jutalmakat, kinézeteket és 550 plusz V-Bucks-od is lesz, amit tudsz farmolni és a későbbiekben venni skint ami tetszik a shop-ban.

Picit azért beszéltem múlt időben, mert most ez minimálisan változni fog. Megemelték az árát 950-ről 1000-re, bár ez nem sok mindent befolyásol. Emellett pedig lesz egy OG Pass is szintúgy jutalmakkal, van egy Lego Pass és egy Music Pass is. Még ezek mellett létezik a Fortnite Crew, amit ha megveszel 3500 Ft-ért, akkor mind a 4 Pass-t megkapod, ki tudod venni az összes jutalmat, kapsz +1 ingyenes skin-t melléjük egyéb kozmetikumokkal és +1000 V-Bucks-ot. És mivel ezt havonta lehet venni, így ha 2 hónap között veszed meg, akkor lényegében mindent megkapsz még egyszer.

Remélem így érthető volt!

nov. 25. 19:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, érthető volt, akkor veszek v bucks ot, azon meg battle passt, mert anélkül nem ad skineket, stb, értelmes dolgokat.

Mondjuk ebben tényleg barátibb a Pubg, igaz az tök más, de eddig 1 forintot nem költöttem rá, és elég menő cuccaim vannak, jó ruhák, stb.

Köszi mégegyszer! 🙃

nov. 25. 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!