Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Más is úgy gondolja, hogy...

Más is úgy gondolja, hogy haldoklik a magyar modolt minecraftos közösség?

Figyelt kérdés
Egyáltalán volt ilyen közösség? Régebbi videók alapján úgy tűnik, hogy volt. Voltak szerverek is. Mi történhetett? Miért nincsenek magyar modolt minecraftos szerverek? Miért nincs egy ilyen közösség? Nincs rá igény?

febr. 3. 11:04
1 2
 1/12 Kedves Vezető ***** válasza:
87%
Úgy általában a játékipar/ közösség felhígult, némelyik haldoklik
febr. 3. 11:15
 2/12 anonim válasza:
15%
ugy hogy a Pankix megunta a 9 éveseket .
febr. 3. 12:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Neki vanilla szervere volt, nem modolt. De szerintem jól élt belőle.
febr. 3. 13:30
 4/12 anonim válasza:
11%
Tudom . Debrecenben(höhööö) nyitott edzo termet . Volt regen egy cripto miner a kliensbe . Ezt tuttok de ako r is jatszottunk vele
febr. 3. 13:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Én ezt nem tudtam.
febr. 3. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
A Minecraft mindig is réteg játék volt, a modok meg pláne.
febr. 3. 14:44
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó, a Minecraft a VILÁG legeladottabb játéka valaha... Ne mondd már, hogy rétegjáték...

Kérdező, régebben volt az FTB Hungary közösség, nem tudom azóta mennyire aktív, de néhány éve sem volt sok aktív játékosa. Sajnos én is ennek alkonyát látom, de önmagában a magyar Minecraft közösségnek is a szertefoszlását... Pedig amikor én játszottam a 2010-es évek közepén... Akkor voltak igazán jó szerverek, amin tényleg voltak aktív, normális playerek... Mára semmi sem maradt...

febr. 3. 14:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Ismerem az FTB Hungary-t. Volt pár éve egy 1.7.10-es modpackjuk azzal játszottam is a szerverükön. Most empirical craftnak hívják magukat. Nagyjából egy éve újra játszottam egy szerverükön de egyedűl voltam fent. Most sem hiszem, hogy több játékosuk lenne. Általában mindig ilyen nehezítebb modpackból csinálnak szervert, lehet azért nincs annyi játékosuk.
febr. 3. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Magyarországon réteg játék. Ismerem/ismertem az összes nagy hazai közösséget. Egyik sem élte meg a 10 évet. A legtöbb még az 5-öt sem. Az egyetlen említésre méltó szerver, ami mindmáig fut, az a Plastik. Szökőévente egy-egy játékossal, akik néhány percet eltöltenek bányászással. FTB magyarországon? Na ne röhögtess. Körülbelül negyed évet játszanak a moddal és eltűnnek az éterbe. Több értelme van haverokkal FTB-be kezdeni, mint felmenni egy ilyen szerverre, mert hamarabb szűnik meg, minthogy belejöjj a modpackbe.
febr. 3. 15:33
 10/12 A kérdező kommentje:

Ment egy bő ideig az az 1.7.10-es modpackjuk.

Most is mennek a szervereik, csak nem nagyon játszanak rajta, szerintem azért mert nehezítve vannak.

Régen játszottam magyar tekkit classic szerveren az évekig ment.

febr. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!