Meddig megy még a Switch 1 Online része a 2 megjelenése után ?

Kivéve ha kapnak vmi minimal upgrade et 2 re, mint a Ps4 játékok 5 re, mert ok, hogy Ps5 re nincs semmi meg minden, de ott pl lelőhetnék a Ps4 gamek setvereit, mondván hogy nyomasd 5 ön.
De, Sony ék hagyják legtovább általában a servereket.
A Ps2-t nem hiszem, hogy meghaladja bármi is, és azt majd 25 éve most is használják.
Engem csak a Mortal, Overwatch , Fortnite érdekel online :)
*Mivel nem sok MMO-ról/Fps ről tudok Switch en ami multis, és él.
A Doom 16 nak is rohadt jó a multija, de nincs rajta senki Switchen, abban még van Dethmatch.
Ez meg a másik, hogy alig játszanak online ilyesmikkel.
Köszönöm válaszod.

De nem is gyártanak újakat, azt is nézd hogy akkor még nem volt ennyire mainstream a konzol, és úgy, úgymond underground-ként indult, és ma is nyomják.
De, le ehet hogy végül több megy el.
Azt már tudid, hogy Én csalódtam benne, biztos hogy utolsó nintendo-m. 😁
Meg milyen konzol Érában nyer, azt is nézd, nincs konkurenciája.
Ps5 re továbbra sincs semmi, Xboxra kijött a zseniális Hellblade 2, az első az egyik kedvencem, de ennyi ez az éra.
Ps2 nél azért ott lihegett a Dreamcast, Xbox, Gamecube is, meg a Pc re a Half Life 2, stb, stb, viszont arra meg voltak új I.P-k, amik gyakorlatilag ma is kijönnek, DMC, Silent, Metal Gear, GOW, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!