Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meddig megy még a Switch 1...

Kedves Vezető kérdése:

Meddig megy még a Switch 1 Online része a 2 megjelenése után ?

Figyelt kérdés
A Wii U-t asszem 24 be lőtték le, tehát pár évig megy még szerintetek ?

febr. 3. 08:00
 1/6 Krisipoke ***** válasza:
63%
Valószínűleg elég sokáig. A Switch abszolút úton van affelé, hogy a legeladottabb konzol legyen valaha, tehát valószínűleg számolnak vele, hogy nagyon sokan akarják még használni. Arról nem is beszélve, hogy a Switch 2 is le fogja játszani a Switch játékokat, szóval az is egy ok arra, hogy továbbra is életben hagyják a Switch játékok szervereit.
febr. 3. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Kivéve ha kapnak vmi minimal upgrade et 2 re, mint a Ps4 játékok 5 re, mert ok, hogy Ps5 re nincs semmi meg minden, de ott pl lelőhetnék a Ps4 gamek setvereit, mondván hogy nyomasd 5 ön.

De, Sony ék hagyják legtovább általában a servereket.

A Ps2-t nem hiszem, hogy meghaladja bármi is, és azt majd 25 éve most is használják.

Engem csak a Mortal, Overwatch , Fortnite érdekel online :)

febr. 3. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:

*Mivel nem sok MMO-ról/Fps ről tudok Switch en ami multis, és él.

A Doom 16 nak is rohadt jó a multija, de nincs rajta senki Switchen, abban még van Dethmatch.

Ez meg a másik, hogy alig játszanak online ilyesmikkel.

Köszönöm válaszod.

febr. 3. 20:49
 4/6 Krisipoke ***** válasza:
63%
Szerintem elég valószínű, hogy megelőzi a Switch a PS2-t. Elég közel van már, és a Switch még továbbra is elég szép ütemben fogy, PS2-ből meg új darabokat nem adnak már el. De nyilván ez majd eldől idővel.
febr. 8. 20:56
 5/6 A kérdező kommentje:

De nem is gyártanak újakat, azt is nézd hogy akkor még nem volt ennyire mainstream a konzol, és úgy, úgymond underground-ként indult, és ma is nyomják.

De, le ehet hogy végül több megy el.

Azt már tudid, hogy Én csalódtam benne, biztos hogy utolsó nintendo-m. 😁

Meg milyen konzol Érában nyer, azt is nézd, nincs konkurenciája.

Ps5 re továbbra sincs semmi, Xboxra kijött a zseniális Hellblade 2, az első az egyik kedvencem, de ennyi ez az éra.

Ps2 nél azért ott lihegett a Dreamcast, Xbox, Gamecube is, meg a Pc re a Half Life 2, stb, stb, viszont arra meg voltak új I.P-k, amik gyakorlatilag ma is kijönnek, DMC, Silent, Metal Gear, GOW, stb

febr. 8. 21:20
 6/6 A kérdező kommentje:
De mielőtt eladom ezt a fst, megveszem egy 20 as ért a Zelda Tearst😁, mert kíváncsi vagyok hogy jól látok e, vagy tényleg nyújt valami többet game közben, mint amit látni, hogy mész a pusztában, mágnesezgetsz sínre kampót, stb
febr. 8. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!