Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta Vice city The Definition...

Gta Vice city The Definition Edition, 100% feltétele?

Figyelt kérdés
Egy hónapja leptem meg magam ezzel a játékkal, gondoltam a régi idők kedvéért újra kijátszanám 100%-ra ezt a játékot! nos pár napja csináltam meg a pizzás robogós mellékküldetést, illetve pár nap után csináltam meg a 100 taxi fuvart ugye amik kellenek a 100%-hoz! statisztikában is írja hogy megcsináltam őket stb, de viszont a százalék számláló a küldetések végeztével nem növekedett semmit! ez valami bug vagy valami hiba ? én úgy tudtam ezekre a küldikre is megy a számláló 1%ot ha többet nem is :D nem vagyok valami gta szakértő, kérdésemet ezért is tettem fel. :)

okt. 25. 12:44
1 2
 11/15 Nemohalacska ***** válasza:
100%

Ad az százalékot csak van hogy nem látod.

A játék a statisztikában a százalékállást mindig egész számra kerekíti.

A Vice Cityben 154 dologra kapsz százalékegységet és mindig ugyanannyit.

100% / 154 tehát 1 százalékegység 0.649350%-ot ér ez a lépcső.

Ennek értelmében az első egység 0.649350% ami felfelé kerekítve 1%-ként fog neked megjelenni.

Az újabb ehhez hozzáadódó egység ami össz 1.298701%-ot ér ezt viszont már lefelé kerekíti így továbbra is 1%-os állást fogsz csak látni azt gondolván hogy nem történt semmi.

És így tovább felfelé ahogy adódnak össze a törtszámok mindig a kerekítés értelmében hol nő egyet a százalékod hol nem általában felváltva de van néha hogy kétszer is nő egymás után függően attól hol tart éppen a sor az összeadódásokban.

Ez az egész százalékrendszer az eredeti játékban is ugyanígy volt amúgy ez nem a definitive hibája.

Általában egy százalékegységet kapsz mindenre de pl az Autocide küldire valamiért két egységet ad. Az összes Rampage után pl egy egység jár ennek ellenére a Stunt Jumpoknál ugratásonként jár egy. Csomagoknál 10 darabonként jár egy. Stb.

GTA-ja válogatja melyiknél hogy vannak ezek mi mennyit ér hány darab van összesen mi vagy mik az alap százalékegységek nameg azis mire kerekít a statisztikában. A San Andreas pl két tizedesre kerekít így annál mindig észlelhető a növekedés.

okt. 26. 20:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha valakinek más véleménye van, le kell pontozni? lol
okt. 26. 20:55
 13/15 Nemohalacska ***** válasza:
Nem pontoztam le senkit. Énis az eredetieket szeretem.
okt. 26. 21:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ahogy számol a játék az alapján kapok százalékot, de a végén mindenképp 100% meglesz akár hogy számol? Zöldeztem mindenkit egyébként de nemohalacska neked kettőt is adnék olyan bő választ adtál nekem! Egyébként köszönöm szépen tényleg a válaszokat mindenkinek!:)
okt. 27. 01:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazából erre gondoltam én is mivel ugye csak a kerek számot írja ki a játék, valahol a rendszerben számol mást is és úgy adja a dolgot!
okt. 27. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!