Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta Vice city The Definition...

Gta Vice city The Definition Edition, 100% feltétele?

Figyelt kérdés
Egy hónapja leptem meg magam ezzel a játékkal, gondoltam a régi idők kedvéért újra kijátszanám 100%-ra ezt a játékot! nos pár napja csináltam meg a pizzás robogós mellékküldetést, illetve pár nap után csináltam meg a 100 taxi fuvart ugye amik kellenek a 100%-hoz! statisztikában is írja hogy megcsináltam őket stb, de viszont a százalék számláló a küldetések végeztével nem növekedett semmit! ez valami bug vagy valami hiba ? én úgy tudtam ezekre a küldikre is megy a számláló 1%ot ha többet nem is :D nem vagyok valami gta szakértő, kérdésemet ezért is tettem fel. :)

okt. 25. 12:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Pizzás robogós mellékküldetés után persze 150%os az életerő és a taxiért is megkaptam azt a bizonyos "bunny hopp" ugrást is, ha ez számít valamit :D meg a kérdésem azért is tettem fel egyébként mert a San andreassal sajnos voltak problémáim
okt. 25. 12:46
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
A Definity edition a világ szemete. Ez a felújított szemét verzió. Tele van bugokkal és optimalizáltsági gondokkal. Inkább az eredeti játékot(a régi kiadást) kapd le torrentben.
okt. 25. 13:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Szóval hogy nem ad százalékot csak kénye kedve szerint, ez optimalizálási hibának lehet tekinteni...azt gondoltam a vice city meglett azért csinálva normálisra
okt. 25. 15:47
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem lesz gond. Az életerőd felment 150-re?
okt. 25. 22:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen megkaptam a 150%os életerő szintet..csak egyedül százalékot nem kaptam hogy pl 40% on volt a végigjátszásom akkor a pizza mellékküldetés végeztével 1%ot kellett volna emelkedjen a dolog...nemtudom így akkor is megvan e a 100% játék végére
okt. 25. 23:26
 6/15 anonim ***** válasza:
10%

OFF.

Kettes jól mondja. Elég megnézni egy összehasonlító videót. Ég és föld a kettő. Ez lényegében megcsinálták a "modern audiencenek". Kiölték az összes GTA feelinget belőle.

okt. 26. 02:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Na hát elég szomorú valóban az hogy az ember leül a gép elé néha néha esténként órákat játszani nyugodtan vagy, viszed normálisan a játékot aztán kiderül hogy nem is lehet megcsinálni "teljesen" a játékot mert elvan cseszve az egész..aztán meg is veszi az ember 20k-ért, meg hát csak egy hülye számláló az egész:D ilyen játék készítéstől csak az embertől veszik el a kedvet attól hogy egyáltalán videójátékozzanak...
okt. 26. 04:28
 8/15 anonim ***** válasza:
De meg lehet. Én is végigjátszottam 100 százalékra. Ki is platináztam meg rajtam kívül még nem kevesen. Ezekben a GTA-kban úgy emlékszem, hogy alapból nem volt olyan precíz a számláló.
okt. 26. 09:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondolod így is megadja hogy amire kéne százalékot adjon arra nem ad ? Mondjuk én a vice cityt sose vittem ki 100%ra nagyon nem is tudom hogy hogyan számolja ki egyedül még régen csak a san andreast toltam ki 100-ra
okt. 26. 13:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Csak furcsálom hogy ami kötelező arra nem ad semmit:D
okt. 26. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!