Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » NCore Halloween-játéka (ha...

NCore Halloween-játéka (ha egyáltalán lesz) melyik dátumon, hány órakor kezdődik?

Figyelt kérdés

okt. 23. 18:09
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ránéztem néha a websocket üzenetekre, de nem találtam eltérést köztünk, és az ilyen speckó tököket valamilyen plusz paraméterrel kellene leküldeniük a kliens felé, hogy másképp jelenjen meg. Másképp hogy oldhatnák meg?

A másik meg, hogy ebbe tényleg ennyi energiát feccoltak? Évről-évre ugyanazok szedik össze 100%-ban az összes tököt. Ez nekik kicsit sem feltűnő? Valszeg amúgy meg csak a staffok felsz*pó haverjai, és ők nyugodtan csalhatnak...

nov. 7. 19:30
 12/12 anonim ***** válasza:
43%

Azt tudom, hogy vannak olyan tökök, amik nem kattinthatóak. Ha egy ilyet mégis beszedsz, már egyértelmű, hogy nem vagy legit.

De fórumon is szokták emlegetni, hogy vannak ilyen csalitökök.

Szóval valahogy biztosan trükköznek vele...

Én más módszerrel próbálkoztam. Összekicsinyítettem a böngészőablakot, felvettem néhány koordinátát a képernyőn olyan távolságra egymástól, hogyha megjelenik egy figura, akkor biztos belelógjon legalább az egyikbe.

Aztán egy Autohotkey script figyeli, hogy történt -e pixel színváltozás az egyik felvett koordinátán. Ha igen, akkor jött egy tök, az egér odamozog és kattint egyet.

Nyilván a captchat ezzel sem lehet teljes egészében kijátszani, de legalább nem vagy kitéve ilyen csalitököknek, hisz mindent vizuálisan figyel a script kívülről. Vagy ott a még egyszerűbb módszer, hogy sima autoklikkert használsz, ami a felvett pontokra kattint folyamatosan magától. Erre is lehet scriptet/programot írni, de van jó pár ilyen makrokészítő, automatizáló program is.

Egyébként az simán lehet, hogy akik az élen vannak, azok jóban vannak a staffal vagy egyszerűen csak ügyesen játszották ki őket és nem tudnak egyértelmű bizonyítékot felmutatni, hogy ténylegesen csaltak.

Ott van pl. a megaiga. Szinte minden évben bent van a top10-ben (idén 3.), 9x-es Spooky Master. De még lehetne sorolni párat...

Egyébként elhiszem, hogy vannak akik tényleg felváltott műszakokban tolják többen, de kötve hiszem, hogy a többség azok közül, akik az élen vannak így csinálnák.

nov. 8. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!