Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4 mod?

Sims 4 mod?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Melyiket ajánlanátok ? És miért?

Köszönöm előre is :)

okt. 21. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármit ami optimizálja a játékot és javítja annak a hibáit.
okt. 21. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

GAMEPLAY:

- UI cheats extension és MCCC (konkrétan minden percben használom őket)

- Twistedmexi: Better Exceptions (segít helyrehozni a játékot ha baja van, meg is tudja mutatni ha valamelyik modod/cc-d hibás)

-------

- RVSN: Kiss of fresh (minden lot-hoz kötelező!!), Ultimutt indoor dog patty pads, Modern Family Photo, Photographic memory, Custom Journal

- Control Any Sim

- AlainBM: Dreams & Nightmares

- PolarBearSims: Risky Woohoo

- selectable pets

- CHINGYU: No outdoor mopping

- Eat and drink faster

- No sick dirty sad hungry pets

- Online learning system

- Unlock door for chosen sims

- Maplebell: More kisses

- Turbodriver: Wonderful whims

- Vampires can kill

- KiaraSims4Mods-nak, ilkavelle-nek és KawaiiStacie-nek is sok gameplay és CAS modja van

CAS:

- CHINGYU: 100 traits pack mod

- Thepancake1: More traits in CAS

- ZERBU: Unlimited likes and dislikes

okt. 22. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Kettes jól leírta. Annyi, hogy én Kawaiistacie-t annyira nem ajánlom már, szerettem régen, de mindenféle gebasz volt a modjai miatt folyton a játékomban. Jó ötletei vannak, de kb úgy írja meg a modokat, mint az EA a frissítéseit, valamit kijavít, de hat másik dolgot elront... Sokkal nyugodtabb az életem, mióta nem használom, plána a SliceOfLife-ot xD

Illetve erre: PolarBearSims: Risky Woohoo igazából semmi szükség, ha van MCCC, mert be lehet vele állítani, hogy minden woohoo risky legyen.

Ami nélkül viszont nem tudok élni, az Lumpinou-tól a Relationship&Pregnancy Overhaul. Adeepindigonál is érdemes szétnézni, van pár jó modja.

okt. 22. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !🤗
nov. 14. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!