Sims 4 mod?
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok ? És miért?
Köszönöm előre is :)
GAMEPLAY:
- UI cheats extension és MCCC (konkrétan minden percben használom őket)
- Twistedmexi: Better Exceptions (segít helyrehozni a játékot ha baja van, meg is tudja mutatni ha valamelyik modod/cc-d hibás)
-------
- RVSN: Kiss of fresh (minden lot-hoz kötelező!!), Ultimutt indoor dog patty pads, Modern Family Photo, Photographic memory, Custom Journal
- Control Any Sim
- AlainBM: Dreams & Nightmares
- PolarBearSims: Risky Woohoo
- selectable pets
- CHINGYU: No outdoor mopping
- Eat and drink faster
- No sick dirty sad hungry pets
- Online learning system
- Unlock door for chosen sims
- Maplebell: More kisses
- Turbodriver: Wonderful whims
- Vampires can kill
- KiaraSims4Mods-nak, ilkavelle-nek és KawaiiStacie-nek is sok gameplay és CAS modja van
CAS:
- CHINGYU: 100 traits pack mod
- Thepancake1: More traits in CAS
- ZERBU: Unlimited likes and dislikes
Kettes jól leírta. Annyi, hogy én Kawaiistacie-t annyira nem ajánlom már, szerettem régen, de mindenféle gebasz volt a modjai miatt folyton a játékomban. Jó ötletei vannak, de kb úgy írja meg a modokat, mint az EA a frissítéseit, valamit kijavít, de hat másik dolgot elront... Sokkal nyugodtabb az életem, mióta nem használom, plána a SliceOfLife-ot xD
Illetve erre: PolarBearSims: Risky Woohoo igazából semmi szükség, ha van MCCC, mert be lehet vele állítani, hogy minden woohoo risky legyen.
Ami nélkül viszont nem tudok élni, az Lumpinou-tól a Relationship&Pregnancy Overhaul. Adeepindigonál is érdemes szétnézni, van pár jó modja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!