Sims 4 játék frissítés után nem indul?
„Ehhez a fájlhoz nem tartozik társított alkalmazás ennek a műveletnek a végrehajtásához.”
Ezzel a hibaüzenettel találom szembe magam akárhányszor csak megpróbálom elindítani a játékot. Steam-es eredeti Sims 4-em van 2 szintúgy eredeti kiegészítővel karöltve.
Ezidáig mindig indult elsőre soha semmiféle probléma nem adódott. Ma, 2024 július 24-én reggel láttam hogy érkezett valamilyen frissítés a játékhoz mivel a Steam ugye automatikusan jelzi ezt. Nekem úgy van beállítva hogy automatikus frissítést sose végezzen, csakis én indíthatom el manuálisan ha van is bármilyen.
Azt szeretném megkérdezni hogy ilyesmi jellegű probléma adódott-e másoknál is. Mert egészen egyszerűen elképzelésem sincs mi változhatott meg így tegnapról mára virradóan. Tegnap még gyönyörűen futott a játék probléma nélkül. Sajnálnám azt a sok órát csak úgy elvetni amit eddig már beleraktam a játékba és igazából abban reménykedek hogy hátha kiadnának valamiféle javító patch-et hamarosan a játékhoz ami esetleg mindezt orvosolná. Már amennyiben valóban a frissítés okozta a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!