Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik jelenleg a legjobb...

Melyik jelenleg a legjobb MMORPG játék a világon?

Figyelt kérdés
Még mindig a WoW van a toppon? Vagy már nem? Régen sokat wowoztam de azóta sokat változott , most nem tudom milyen
okt. 20. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
A "legjobb" nem egyenlő a legjátszottabbal. WoW-tól kismillió jobb játék van, a játékosbázis már más kérdés.
okt. 20. 17:53
 2/12 Kedves Vezető ***** válasza:
74%

Szubjektít:

Elder Scrolls Online

Végtelen lehetőségek, mindig táguló világ, lenyűgöző környezet.

Mobilon az Earth Revival, hasonlókért, csak az sci-fi:

[link]

okt. 20. 18:24
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Miben legjobb?

A játékélmény szubjektív, van aki azt szereti ha 80 millió flamingótollat kell farmolni hogy legyen 10 kristálytöredéked, amiből csinálhatsz egy troll takony köpetet lekváros üvegben, ami az egyik fő összetevője a legendary szett egyik darabjának.

Van akinek PvP kell minden mennyiségben.

Az se mindegy hogy ingyenes vagy fizetős játékról beszélünk, az ingyenest általában többen játsszák, hiszen nem biztos hogy egy fiatalnak van pénze megvenni az adott játékot meg a kiegeket hozzá minden évben.

Ha csak a játékosbázist nézzük, akkor WoW, a régi RuneScape, majd a Vindictus

[link]

okt. 21. 07:41
 4/12 PMC Wagner ***** válasza:
70%

"Régen sokat wowoztam de azóta sokat változott , most nem tudom milyen"

Amióta a Microsoft megvette azóta egész jó. A dragonflight is és a mostani war within is. Elkezdték figyelembe venni hogy a legtöbb ember nem időmilliomos

okt. 21. 13:07
 5/12 Kedves Vezető ***** válasza:
És ezzel unfair play-t csinálnak, hogy míg más gyüjtöget, valaki meg veszi az XP scrollokat, Skineket. Nincs értéke annak, amit meglehet venni valódi pénzért.
okt. 22. 10:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Valakinek van kedve wowozni eredetin? Új karaktert kezdeni es fejlődni?
okt. 22. 14:48
 7/12 PMC Wagner ***** válasza:
Uj kraktert nem fogok huzni de ird meg privatban a btaged es jatszhatunk ha van időm
okt. 22. 16:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Olyan kell akivel egy szinten játszhatok bocs
okt. 22. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha megveszed és fizeted nekem a havidíját a játéknak akkor jövök. :D
okt. 22. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Én anno healer-t csináltam WoW-ban, kb annyi volt hogy felmentem 16-os szintre, utána 1 délután felmentem max szint -5 -re csak dungeon finder-rel és csak azért annyira, mert a végén mindig tankra kellett várni, mert az ritkább volt mint a healer.

DPS karival kb 2 óránként ha egyszer behívott.

okt. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!