Szerintetek is kevés XP t ad a Witcher 3 ?
Már emlékszem régen miért hagytam abba, ugyan ezért,
lovacskázás, harc, duma,
lovacskázás, harc, duma,
lovacskázás, harc, duma, = 25 xp 🙄😁
Van nálam 60kg + OP loot, amivel semmit se tudok kezdeni, mert gyenge a karakterem.
Ezért olyan hosszú ez, nem ?
De lehet Én csinálok rosszul valamit, csak ez így elég ismétlődő (switch, most)
Na, akkor jó lesz ez nem a legkönnyebb, az amikor meditál visszatöltődik az élet.
De akkor egyel fentebb viszem, csak ha jól emlékszem itt meg a balansszal volt a gond, hogy O.P. mindenki, és rohadt kevés orent ad/drága minden.
Mondjuk nem ír ki semmit h többet adna nehezebb szinten, mert bármikor lehet állítgatni.🤔
Minden esetre kipróbálom, köszi! :)
*12, mondjuk a Skyrim karakterem 30 perc alatt felhúzom 50 re, pl a sneak el, vagy veszek egy lovat, égetem, vágom, ugyanúgy növekszik a destruction, vagy ha beállok a kohóba a resistance, és ha gyógyítom magam a restoration is stb, stb 😁
De abban meg megint nincs sok élvezet. Ezért kedvencem pl a Nioh 2. A Skyrim meg a szabadság miatt kedvenc.
Jó lesz ez, egy kézi végigjátszást tud végülis akkor.
Ja, 2. fokozaton, igen, de egyel fentebb meg Soulslike os ként mondom hogy nagyon hamar elbszdnak a fegyverek, mindenki beléd vág 1 et, fél élet lemegy, mocskosul drága a kenyér (ez mondjuk realisztikus, és kbszott kevés Orent ad a játék h be lehessen vásárolni.
Erre mondtam h xar a balansz.
De ma már egy Nioh 2 után az irányítás se vmi sztár.
Szoval ha 1 el fentebb veszem, akkor meg lehet járkálni vmi köszörűszékhez, meg egy faszi beléd vág 1 et=fél élet lemegy., stb.😁🙄
Ha megeszel 10 kenyeret, esetleg felmegy az é ki eleted mocskosul lassan a feléig🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!