SOS! Amikor elindítom PC-n a Miles Morales nevű Steames játékot akkor megnyit játék helyett egy about report ablakot és eddig nem csinálta mi a megoldás?
Ez egy rtx 4060 ti és eleve összevolt rakva és más elindul [link]
itt egy kép
Én csak megvettem a gépet és mikor beüzemeltem letöltöttem ma a játékot
Első körben nézd meg minden cucc telepítve van-e ami bármilyen játékhoz kellhet.
Azaz:
C++
Dx12
NetFramework
java
legfrissebb driverek
nvidia physX
win10-es rendszer(erre nem tértél ki hogy 10 v 11-et használsz). Ha 11 van akkor rip, az hiresen sz#r még mindig játékokra, 10 az stabil.
Illetve ugye nem mindent 4k ultrán akarsz ray tracing-el inditani?
Hát még mindig a win10 a nyerő. Jövő év végéig mindenképpen amíg a hivatalos támogatása meg nem szünik. Hogy utána Steam még mennyi időt ad neki mint win7 esetében 3 év, az már más kérdés lesz.
Ray Tracing, azaz sugárkövetés(vagy nem tudom hogy van magyar felületén a játéknak). Az erősen igénybe tudja venni a legujabb gpu-kat is. Azt érdemes lenne lelőnöd és úgy indítanod a játékot.
Ami a Geforce Experience-t illeti én személy szerint nem használom. Csak 1 fölös programm plusszba gépen amire semmi szükség. Hetente kb ellenőrzőm geforce oldalán hogy van-e friss release driver-ből. Ha van lekapom és kész. Habár kétlem hogy az miatt crash-elne a játékod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!