Honnan tudok szerezni Hrt Intertrans Kft. kamionmodelleket?
Az is tud működni hogy 1:43-ban szerzel egyet és csináltatsz matricát. Csak sajnos nincs sok, Bburagonak van pár, de azok nem a leges legszebb modellek. A feketét ebből meg tudod csinálni, csak el kell tüntetni a logókat és az elkészített matricát fel kell tenni. Nem olyan egyszerű ez sem.
Az Eligor nevű francia cégnek van többféle szép készletük de azok elég drágák tudnak lenni. Van egy tippem, hogy ő velük csináltatták meg, mert készítenek saját megrendelést. Gyanúsan az ő egyik modelljük köszön vissza az általad linkelt Facebook képen.
Volvonak van saját sorozata szintén de nem olcsók és nem is kapható mind.
Találtam ilyet is alapnak, 1:25, kb 25 ezer + posta. De egy kicsit "játékosabb" hatást kelt.
Szóval van több opció, pénztárcádon és kézügyességeden múlik, de mondom, szerintem az Eligortól rendelték meg ők is magánba, csak 147 eurót, 60 ezer Ft-ot kérnek egy nem magánrendeléses modellért, úgy hogy annak a végösszege is finom lesz.
Most látom jött új válasz amíg írtam. Semmit, marad a H0, ha neked készen kell és olcsón, mert ez a legolcsóbb ami kapható is. Eligoréknál biztos lesz egy 100-as, ha 60 a modell önmagában.
Vagy a full fehér EMEK TOY amit mutattam még lehet egy alternatíva, postával nem lesz sokkal több, mint a H0-s, oda adod egy makettesnek, hogy matricázza fel, kér érte valamennyit és kész. És az csak 1:25, benga nagy szobadísz.
Gyűjteni kell akkor, ha nagyon ez a vágyad és ha tényleg egyből a kész kell, marad a H0 és annak jelenleg itthon is kapható kétféle változata. Csak nem a legnagyobb méretarány, kb 25 cm hosszú. Meg alapvetően terepasztalra szánt dísz. De maga a terepasztal, mint téma, azon belül is egy Herpa soha nem volt olcsó.
Makett / modell, soha nem volt olcsó. Ami olcsó volt, az általában szr is volt. Nem illeszkedik szépen, hézagos marad, sorjás az egész, vagy ami kész termék, az meg megint elnagyolt, inkább gyerekjáték hatás, stb. Persze mindig abból kellett főzni, amit az adott korszak és technológia kínált. Szerencsére sokat fejlődött minden, de ez pénzbe is kerül.
Sajnálom, ha nem jutottál előrébb, de ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!