Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tudok szerezni Hrt...

Honnan tudok szerezni Hrt Intertrans Kft. kamionmodelleket?

Figyelt kérdés
A Hrt Intertrans Kft. egy egri nemzetközi szinten fuvarozással foglalkozó cég. Van rallycsapatuk is Hrt Racing néven. Hrt Spedition is az övék.

#makett #modell #Teherautómakett #Kamionmakett #Kamionmodell
okt. 5. 12:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha ők nem gyártottak/gyártattak magunak akkor leginkább sehogy.

Standard kamion modell(amilyet használnak) ,és logó nyomtatás.

okt. 5. 16:26
 2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem van nekik gyártva jópár. Már több helyen is láttam náluk, ahol kint voltak. Pl múlt héten állásbörzén. Esetleg ismered őket? Tudsz benne segíteni?
okt. 5. 16:47
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem ismerem őket csak szeretk makettezni.

Szerintem ők vettek aztán matricáztak. Annak van realitása.

Ha van aki gyárt merci kamiont(van pár:revell,italeri,stb) akkor utána a matrica filléres tétel.

Ha lenne saját egyedi kamionjuk akkor az már joval bonyolultabb és zsebbe nyúlós művelet lenne.

okt. 5. 17:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Értem. Például tessék:

[link]

Szerinted ez hogyan?

okt. 5. 17:22
 5/17 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék. Még ezt a képet találtam. De többféle méretű ew márkájú modellt is láttam már náluk. Volvo, Iveco,Mercedes.

okt. 5. 17:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Honnan tudok szerezni az általam előbb belinkelt és másfajta HRT-s kamionmodelleket?
okt. 7. 19:51
 7/17 anonim ***** válasza:

Készülhetett az egyedi megrendelésre is, mert ha beírod a Googlebe, hogy:

HRT Intertrans kamion modell

HRT Spedition kamion modell

Akkor leginkább kétféle van, H0-s terepasztal méretben.

[link]

Ez a fajta úgy látom már csak külföldről beszerezhető

[link]

[link]

De az általad mutatott szerintem egyedi megrendelés, meg minden, amit náluk láttál és nem adja ki a Google.

De mind a három amit találtam, az Herpa, többet nem, úgy hogy ha érdekel más design, akkor írnék a HRT-nek, hogy honnan van. De az egyedi megrendelések mindig combos összegűek, ha egy sorozatban gyártott Herpa majdnem 20 ezer, akkor az egyedi biztos több lesz. És ez "csak" H0-s méret.

okt. 24. 09:13
 8/17 A kérdező kommentje:
#7 nagyon szépen köszönöm!!! Nekem ingyen kéne, vagy mégolcsóbban 😂🤣 Vicdet félretéve tényleg sok 20-ért, de még 15-ért is. És náluk volt 1/43 méretarányú modell is, nem csak 1/64-es. Pedig én az összes fajtából szeretnék
okt. 24. 09:34
 9/17 anonim ***** válasza:
Akkor marad a kapcsolatfelvétel és a kérdés, hogy honnan van nekik 1:43. :) Én az 1:87/H0-n kívül nem találok semmit, ami megvásárolható.
okt. 24. 09:37
 10/17 anonim ***** válasza:

Vagy mint írták, megcsinálhatod magad is szép nagyban, az Italerinek van 1:24-es Volvo FH-ja többféle, meg mindenféle trailere is, csak hát nem olcsó az sem. Meg te rakod össze, ha soha nem maketteztél, akkor lehet combos elsőnek egy ilyennel kezdeni. Van több makettes csoport meg fórum, ott biztos találsz valakit, aki csinál neked matricalapot, csak neked kell szépen összeszedni a HRT-s dolgokat hozzá.

Aztán persze meg is kérhetsz egy profi makettezőt, hogy rakja össze az egészet, csak az tényleg nem lesz olcsó a végére. Csak a két makett (kamion és trailer külön) önmagában van vagy 30-40 ezer Ft. Akkor alapanyagokat, szerszámokat venni, ha semmid nincs az megint legalább egy 10-es. Szép karácsonyi ajándék a rokonoktól. ;)

okt. 24. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!