Honnan tudok szerezni Hrt Intertrans Kft. kamionmodelleket?
Ha ők nem gyártottak/gyártattak magunak akkor leginkább sehogy.
Standard kamion modell(amilyet használnak) ,és logó nyomtatás.
Nem ismerem őket csak szeretk makettezni.
Szerintem ők vettek aztán matricáztak. Annak van realitása.
Ha van aki gyárt merci kamiont(van pár:revell,italeri,stb) akkor utána a matrica filléres tétel.
Ha lenne saját egyedi kamionjuk akkor az már joval bonyolultabb és zsebbe nyúlós művelet lenne.
Tessék. Még ezt a képet találtam. De többféle méretű ew márkájú modellt is láttam már náluk. Volvo, Iveco,Mercedes.
Készülhetett az egyedi megrendelésre is, mert ha beírod a Googlebe, hogy:
HRT Intertrans kamion modell
HRT Spedition kamion modell
Akkor leginkább kétféle van, H0-s terepasztal méretben.
Ez a fajta úgy látom már csak külföldről beszerezhető
De az általad mutatott szerintem egyedi megrendelés, meg minden, amit náluk láttál és nem adja ki a Google.
De mind a három amit találtam, az Herpa, többet nem, úgy hogy ha érdekel más design, akkor írnék a HRT-nek, hogy honnan van. De az egyedi megrendelések mindig combos összegűek, ha egy sorozatban gyártott Herpa majdnem 20 ezer, akkor az egyedi biztos több lesz. És ez "csak" H0-s méret.
Vagy mint írták, megcsinálhatod magad is szép nagyban, az Italerinek van 1:24-es Volvo FH-ja többféle, meg mindenféle trailere is, csak hát nem olcsó az sem. Meg te rakod össze, ha soha nem maketteztél, akkor lehet combos elsőnek egy ilyennel kezdeni. Van több makettes csoport meg fórum, ott biztos találsz valakit, aki csinál neked matricalapot, csak neked kell szépen összeszedni a HRT-s dolgokat hozzá.
Aztán persze meg is kérhetsz egy profi makettezőt, hogy rakja össze az egészet, csak az tényleg nem lesz olcsó a végére. Csak a két makett (kamion és trailer külön) önmagában van vagy 30-40 ezer Ft. Akkor alapanyagokat, szerszámokat venni, ha semmid nincs az megint legalább egy 10-es. Szép karácsonyi ajándék a rokonoktól. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!