Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vezeték nélküli gamer billenty...

Gdominik007 kérdése:

Vezeték nélküli gamer billentyűzet vásárlása előtt állok. Ki milyet ajánl?

Figyelt kérdés

Gamer billentyűzetet vennék. Akinek van tapasztalata irja mar le milyen a jo. Plafon 30ezer a keret kb.

Laptophoz használnám.

Radiofrekvancias vagy Bluetoothos jobb?

Viszont fixen mechanikusat vennék.

szept. 24. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem mi a baj a vezetékessel... xD
szept. 24. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Vezetékest vegyél és egérből is. Kompetitív gameingre sokkal effektívebb :D
szept. 24. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Épp ez az #2. Ráadásul ha a jeladó b#szakszik a vezeték nélkülin akkor szívsz is mint egyik barátom is ahogy járt.
szept. 24. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

Látom, nem volt még pl. Logitech vezeték nélküli egeretek. Annyira nincs különbség, hogy én már nem térnék vissza vezetékesre.

A kérdésre válaszolva: biztos vagy benne, hogy játékra mechanikusat akarsz? Mert még a legkevésbé taktilis kapcsoló is sokkal hosszabb úton jár, mint a membránosak. Amúgy ebben az árkategóriában az Aula és a Motospeed azok, amik jó minőséget nyújtanak.

szept. 24. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
#4: A lepontozóknak tényleg még sosem volt vezeték nélküli Logitech egerük, vagy mechanikus billentyűzetük... :D
szept. 25. 08:18
 6/8 PMC Wagner ***** válasza:
Ez tíz éve volt még olyan hogy a vezeték nélkülinél volt egy bizonyos késés, a mostaniaknál abszolutt nincs ilyen probléma
szept. 25. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:

"biztos vagy benne, hogy játékra mechanikusat akarsz? Mert még a legkevésbé taktilis kapcsoló is sokkal hosszabb úton jár, mint a membránosak."

Ez egyszerűen nem igaz. A membrános billentyűzeteken a gombokat tövig le kell nyomni, míg a legtöbb mechanikus kapcsolónál az úgynevezett Actuation Point kb. félúton van, bizonyos kapcsolókon pedig még hamarabb. Persze, aki nem játszik napi több órát annak bőven elég a membrános is, de ha kifejezetten gamingre kell, akkor nem éri meg spórolni ezen.

Vezeték nélkülit egyébként sajnos én nem tudok ajánlani, mivel sose használtam ilyet, de vezetékesből ha csak 10000 forinttal feljebb mész, akkor a HyperX Alloy Origins a mai napig bajnok ebben az árkategóriában.

okt. 10. 18:27
 8/8 Katona Dius ***** válasza:
Gamer egér ne legyen vezeték nélküli, ha hevesebb a természeted. Ha felbahasz a játék, repül az egér XD Nálam két egér múlt így ki, mire visszatértem a vezetékeshez.
okt. 23. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!