Nintendo Switch meghalt, vagy miért nem töltik fel a boltban a játékboltokban polcokat címekkel ?
(Vampyr, Hellblade, Shadowman, Dragon Ball Xenoverse 2, Resident Evilek érdekelnének pl.)
(E shop kilőve, fizikai cimeket tudnék, szeretnék.)
Érkezik az első 6 Final Fantasy kártyásan vagy 25 ért 🤣
(Nem mintha nem vinné el most is bármelyik leghitványabb telefon xd)
Meg az első 3 Tomb Raider, jön vmi nyomiZelda, mi kell még ?
Ezek biztos eljutnak hozzánk!
Értem amúgy,vezekre van igény, ezek elmennek, eladhatóak.
De szerintem vinnék az emberek a normális játékokat is, na mindegy.
Köszi.
Az a baj a legtöbb nem Pokémon/Márió van más konzolokon és PC-n is. Szóval ha csak direkt nem ezt a 2 szériát akarod akkor bizony fölös a Nintendo.
Meg ha már az árakat emlited, az is rontja a helyzetet. régi remake 25k forintért nagyon is drága. Nyilván nem magyar piachoz igazodnak az árak, de magyar ember magyar kereset alapján él. Xbox és PS-en rendszeresen vannak akciók, Nintendo-n nem tudom mennyire és milyen mértékben vannak.
Igaz is ott van még a Zelda, akkor így 3 exkluziv cime van. Tomb Raider van PC és konzolon is az összes rész. Szóval az megint nem mérvadó.
Szóval továbbra is az a lényeg ha nem bizonyos játékot akarsz ami CSAK nintendon elérhető akkor nem éri meg. Pont ezért nem rendelnek a boltok sem. Mert a kisebb nintendo cimek a nyakukon maradnak. Meg ma már mindenki a neten rendeli. Ritka hogy személyesen mennek boltba és nem minden bolt tud biztosítani kiszállítást.
Ez mondjuk annyiból nem igaz, hogy egy csomóan megvettük egy KÉZIKONZOL reményében,, sd kártyával, hordótokkal, amiben elférnek a kártyák, stb, 150 felett. Nekem vásárláskor annyit mondott az eladó, hogy most épp nincs Vampyr.
Aztán mondom legyen még egy Ps, és egy Nintendo töltökártya.
Elkezdi nincs magyarba, és aktiválni sem lehet nálunk az e shop kártyát vmiért. Akkor már nem lehetett visszacsinálni. Azóta járom a boltokat, mindenhol, Konzolvilág, Playbox, Gamepark, Platinum Sop, stb, MONDJÁK, hogy nem egyedi az esetem, nézzek csoportokat.
Aha, a FB csoportokban is láttam már kiakadós posztokat is, beszélgetéseket, hogy nincs semmi idehaza.
Néztem, ott ugyan az a pár cím van, mint a boltokban.
Tökm akar Nintendo-s, Marios, Zelda-s, Luigis, Likachus címeket, egy hordozható kézikonzolt vettem.
Mint a Psp, azon se csak Crash, meg Oddwold volt, hogy ugrálós gyerekcímeket mondjak , hanem volt Parasite Eve 3, 2 GTA, stb, stb, és vették az emberek a játékokat hozzá.
Ma is megvan, játékokkal.
Szóval NEM azért vettem meg ezt sem, mert nincs meg PS-re 2000 ért a Vampyr a PS Store ból, amit fel lehet tölteni, mert a banknál Én is belementem a Svájci frankos hitelbe (ez sem egyéni itthon !), így kp töltöm a PC-t, PS-t, hanem hogy hordozható kézikonzol legyen.
Hordótokot minek vettem szerinted 10 ért, amiben van slot a kártyáknak ? Csak nálunk nincsenek rá fizikai címek, meg pár szegény országban.
Nem, Nem a 2 Zelda kell, mert nem szeretem ezeket a gyerekcímeket.
Tele van hasonlóval a mobilpiac, nem győzöm görgetni.
Agyonreklámozta Nessaj (a 2 re azt mondta "a világ kegjobb játéka) a The Vr is, mégse vitte végig egyik sem, míg a soulslikeokat igen , jobban is élvezték, megnézhető :)
*FB csoportokban minden hirdetés így kezdődik:
"Kihasználatlanság miatt eladó"
Vajon miért..
És csak az a pár játék is van rá csoportokban is.
Hozzáteszem gxorsan a Ps5 el is befürödtem, mert a 4 után kb arra sincs semmi, csak remasteredek.
De azt legalább elbtudtam adni, visszatérni 4 re.
Tanulópénz megvolt, ennyi akkor.
Soha többet Nintendo.
Switch 2-n is ugyan ez lesz sztm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!