Melyik a legjobb ár érték arányú konzol belépő gamerként ?
RGH-s Xbox 360.
-20 fok, ingyen játékok, kb 30 ezerért már kapsz 500GB os at.
Olyan címekkel, amik a mai napig jók, kihagyhatatlanok,
pl
Dead Space széria
Silent hill 3, 4, 5, 6
Fallout 3 , New wegas
Fatal Frame széria
Dark Souls 1-2
Skyrim
Alien Isolation
És még sok sok más
és viszi az első Xboxot, Ps-t, retrokat is.
Szerintem érdemes ezzel kezdened, mert sokmindent be tudsz pótolni, és grafikailag is rendben van, mai napig. 30 as-ért jó deal.
*Silent 2 is van classic on.
Magyar feliratokat tudsz rakni a gamek be, a Silent 2-3, magyar szinkront is bele tudod rakni.
Ez jól hangzik!
:)
50 nél többet nem nagyon tudok költeni rá úgy sem, köszi !
Fuh..
Ezt nézd meg valahol légyszi, de röviden:
Exiso val kibontod, belerakod, úgy is megy, de ha aztán GOD formátumba teszed, kevesebb helyet foglal.
50 körül egy OneS is kijön használtan, és azért messze többre használható, mint egy mókolt 360-as.
Persze feliratokat meg ilyesmiket nem lehet bele kókányolni, de a kínálat nagyobb, van élő áruház, megy vele a GamePass, sokkal gyorsabb, jobb a kontroller (a Series kontroller is használható akár).
Én biztosan nem adnám ennél alább.
Ha nem XBox, akkor meg legalább egy PS4 Pro, azzal is jól el lehet még lenni.
Konzolnál mindig az a kérdés, hogy mivel akarsz játszani. Konkrétan mivel, nem műfaj szerint.
Ha csak régi játékok érdekelnek, akkor egy Xbox One / PS4 jó választás lehet.
De ha érdekelnek a most megjelenő játékok, akkor muszáj a jelen generációt venni, az meg nem olcsó.
Köszönöm mindenkinek.
Írtam hogy főleg horror/rpg, meg hogy belépő gamer vagyok, szoval új játékos.
35 ért találtam 360 at tele játékkal, a többsége magyar feliratos.
Silent Hill Homecoming ot kezdtem el, magyar felirattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!