Csak szerintem gáz ez az erőszakos LMBTQ és woke lobbi nyomulás a jelenkori videójátékokban?
Figyelt kérdés
Mik voltak a legdurvább esetek, amik már nálatok is kiverték a biztosítékot?szept. 15. 16:35
21/25 anonim válasza:
#19: de ezek új karakterek, nem régiek lettek átszínezve. Meg nem történelmi film, ahol csak úgy van egy néger vagy kínai. Szóval véleményem szerint ezzel itt semmi baj nincs. Ha csak fehér karakterek lettek benne, akkor is egy gőzölgő trágyadomb lenne a sorozat.
22/25 anonim válasza:
Annál pont mindkét szempont szerepet játszott. Az író készségek terén egy fan fiction író kiskamasz szintjén áll, de a kreatív folyamatok során igenis szempont volt a wokeság, ami egy eleve rossz alapanyagot még rosszabbá tett.
24/25 A kérdező kommentje:
Volt pár hosszabb, kifejtősebb válasz, abból megláthatod mi a baj a woke-al. Bár ha a 22-es válaszára vagy direkt kíváncsi, akkor majd megmondja ő is nagyjából ugyanazt.
szept. 19. 08:07
25/25 anonim válasza:
Költőien kérdeztem. Én is woke vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!