Csak szerintem gáz ez az erőszakos LMBTQ és woke lobbi nyomulás a jelenkori videójátékokban?
Még a végén kiderülhet, hogy a mára Kínai megjelenésű Scorpion, és Sub Zero is, igazából melegek 🙄😁
Itt már minden lehet ma.
Az a baj hogy a PC, már szempont, egy játék/film készítése előtt, vagy egy következő részben.
A Budapest Parádén is elfértek a melegek is, sose zavartak.
De már csak ők vonulnak.
Lassan szégyellem magam hogy fehér, hetero Magyar vagyok :)
Felvonulnak, hogy
"Ők is olyanok, mint mi".
Logice, ha ugyan olyan, minek vonulgatnak.
De a játékokat, filmeket nem kellene tönkrebszni ezekkel a kissebbségi', lassan többségi, pofámba terpeszkedő négerekkel, melegekkel, stb.
Ott az Akolitus vagymi SW is, van már feka jedi, kínai, hurrá.
Ja, nem.
Ahogy a kérdező is mondja, nem azzal van a baj hogy vannak, hanem pl egy ősmortalost minek kell levizelni hogy a PC jegyében, lassan kínai, néger ott is mindenki talpig páncélban.
Mikor ez egy dark spirit game volt évtizedekig.
Cyrex egy néger nő.
Kinek hiányzott ez is..🤦
Tiszta cirkuszi vicc lett a Mortal is.
Na, engem pl a Mortal 1 ben már zavar, ami van.
Hogy ismét válaszoljak a kérdésre.
#16: "fehér, hetero Magyar"
A nemzetiség is már ide tartozik?
De az akolitusra akartam reagálni. Szerintem abban semmi pc, meg woke nem volt, illetve nagyon minimális. Az a sorozat más miatt lett nézhetetlen. Azt a csapnivaló írás és rendezés tette tönkre.
Tolakodóan taszítóak.
Jajj, hogy voltunk el nélkülük eddig, a 90s, 2000s években..
De jó ez a szines világ, hurrá.
Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!