Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem gáz ez az...

Csak szerintem gáz ez az erőszakos LMBTQ és woke lobbi nyomulás a jelenkori videójátékokban?

Figyelt kérdés
Mik voltak a legdurvább esetek, amik már nálatok is kiverték a biztosítékot?

szept. 15. 16:35
1 2 3
 11/25 Kedves Vezető ***** válasza:
26%

Még a végén kiderülhet, hogy a mára Kínai megjelenésű Scorpion, és Sub Zero is, igazából melegek 🙄😁

Itt már minden lehet ma.

Az a baj hogy a PC, már szempont, egy játék/film készítése előtt, vagy egy következő részben.

szept. 17. 10:59
 12/25 Kedves Vezető ***** válasza:

[link]

Amint látható a kommentekből, mások sem szeretik ezt a jelenséget🙄😁

szept. 17. 11:04
 13/25 A kérdező kommentje:
Néger nő! Hát ezt a sisakos dolgot nem esett jól látni, ki is nyomtam utána egyből a videót. Mondhatni ős Mortal Kombatos vagyok, már az első 3 részt is rommá játszottam a 90-es években. Ez mindig is egy bevállalós, sötét és kompromisszummentes játék volt, a rengeteg vérrel és brutalitással. Rossz látni hogy a polkorrekt konzumidiotizmus és woke végül ezt is elérte. Maradok akkor a Mortal Kombat 9-nél, keepin' it real.
szept. 17. 20:31
 14/25 anonim ***** válasza:
33%
Jobboldaliak, mikor fogjátok már fel, hogy nem nyomulás, hanem ez a valóság? Tudod leszbikusok,melegek,biszexek és transzneműek a valóságban is vannak, és az élet minden területén vannak. Az elfogadás miatt fontos,hogy legyen a filmekben, videojátékokban,könyvekben
szept. 17. 21:26
 15/25 A kérdező kommentje:
Idióta :D Én alapvetően egész életemben liberális voltam, és baloldal felé húztam. Aztán jöttek ezek a felforgató agymenések, de még mindig inkább bal vagy közép, semmi közöm a jobboldalhoz. De ez milyen torz, nem érzed a problémát? Hogy JÁTÉKOKKAL kapcsolatos kérdésben is már politikáról kell beszéljünk? Mert agresszív és erőszakos trendek képesek voltak még a szórakozásba is belekontárkodni, csak azért hogy hergeljenek? Filmek, sorozatok, mostanra már a játékok is. Egyébként meg a négereket kihagytad a felsorolásodból szóval rasszista vagy :D Ennek kapcsán akartam megjegyezni hogy pl a korábban emlegetett Mortal Kombat (amit szerintem te nem is ismersz) régi 2. részében is Jax volt az egyik kedvenc karakterem, aki történetesen az egyetlen néger volt tudtommal az első 3 részben. Aztán írtam korábban a Fallout New Vegasról, csomó szimpatikus és jó, és odaillő meleg karakter is van benne, teljesen jó játék, sokak méltó kedvence, mivel nem ez határozza meg. Szóval ez hogy ne lenne elfogadás, kb ez is annyira állja meg a helyét mint hogy nyélből lejobboldaliztál engem is.
szept. 17. 21:45
 16/25 Kedves Vezető ***** válasza:
31%

A Budapest Parádén is elfértek a melegek is, sose zavartak.

De már csak ők vonulnak.

Lassan szégyellem magam hogy fehér, hetero Magyar vagyok :)

Felvonulnak, hogy

"Ők is olyanok, mint mi".

Logice, ha ugyan olyan, minek vonulgatnak.

De a játékokat, filmeket nem kellene tönkrebszni ezekkel a kissebbségi', lassan többségi, pofámba terpeszkedő négerekkel, melegekkel, stb.

Ott az Akolitus vagymi SW is, van már feka jedi, kínai, hurrá.

Ja, nem.

Ahogy a kérdező is mondja, nem azzal van a baj hogy vannak, hanem pl egy ősmortalost minek kell levizelni hogy a PC jegyében, lassan kínai, néger ott is mindenki talpig páncélban.

Mikor ez egy dark spirit game volt évtizedekig.

Cyrex egy néger nő.

Kinek hiányzott ez is..🤦

Tiszta cirkuszi vicc lett a Mortal is.

Na, engem pl a Mortal 1 ben már zavar, ami van.

Hogy ismét válaszoljak a kérdésre.

szept. 17. 22:42
 17/25 anonim ***** válasza:
63%
Tanya-t is nézd meg akkor milyen lett, kérdező🤦
szept. 17. 22:55
 18/25 anonim ***** válasza:
42%

#16: "fehér, hetero Magyar"

A nemzetiség is már ide tartozik?

De az akolitusra akartam reagálni. Szerintem abban semmi pc, meg woke nem volt, illetve nagyon minimális. Az a sorozat más miatt lett nézhetetlen. Azt a csapnivaló írás és rendezés tette tönkre.

szept. 18. 00:18
 19/25 anonim ***** válasza:
15%
Nem látod benne a kínait, meg a rasztás négert ? 🤦
szept. 18. 00:36
 20/25 anonim ***** válasza:
30%

Tolakodóan taszítóak.

Jajj, hogy voltunk el nélkülük eddig, a 90s, 2000s években..

De jó ez a szines világ, hurrá.

Ja, nem.

szept. 18. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!