Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem gáz ez az...

Csak szerintem gáz ez az erőszakos LMBTQ és woke lobbi nyomulás a jelenkori videójátékokban?

Figyelt kérdés
Mik voltak a legdurvább esetek, amik már nálatok is kiverték a biztosítékot?

szept. 15. 16:35
1 2 3
 1/25 Kedves Vezető ***** válasza:
68%

Kb az Overwatch nál kezdődött a játékokban, mikor meleget csináltak Solider 76 ból.

Én is nagyon unom, de már ebben vagyunk, filmeknél, játékoknál kötelező a néger, meleg, kínai.

A leszbikusokat bírom, szóval Ellie nem zavart, viszont a sorozatban lévő meleg szál picit erőltetett volt már.

Nem azért mert melegek, hanem mert indokolatlanul felesleges volt beletenni.

A The Boys Frenchy je is, inkább jött volna össze Kimiko val, mint hogy elkaszálták az addig felépített aranyos románcot, és meleg lett.

A meleg, néger, kínai vonalat pihentetnék már, de nem fogják.

Ez van.

Amiket felsoroltam, zavarnak, de nem dühöngöm rajtuk, elfogadom.

Ami zavar, az amit a Mortal Kombatből csináltak:

Lassan mindenki kínai, Tanya bantu nigga, érkezik a női Cyrex, stb.

Az egész grafikai stílus full Tekkenes, virágos lett, holott ez egy dark spirit game volt, azért szerettük.

Komolytalanok a kivégzések, a Sexy ruhás csajoknak is vége.

Még a vér színe is meseszererűbb.

(De a levegőben bszkodás is idegesítő)

Na, az MK-t kinyírták rendesen, az zavar.

De csak idő kérdése nyugi a néger Superman/Batman is, vagy Kínai Terminator, stb..

Néger Amerika kapitány már van.

Hurrá. Ja, nem.

szept. 15. 16:55
 2/25 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is sok már.
szept. 15. 17:01
 3/25 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy érdekes listát, jó szemlézgetést kívánok:

[link]

Woke and Censored Games Alert

9,258

Followers

szept. 15. 17:12
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

Hát most le leszek pontozva ezért, DE amíg a játékot jól megcsinálják és élvezem a játékot addig pont nem izgat hogy van-e benne LMBTQ vagy "woke" tartalom(woke mai napig nem tudom mit akar jelenteni).

Szóval csak LMBTQ/LGBTQ miatt nem fogok dobni 1 játékot, ha maga a játék 1 remekmű. Lásd pl Life is Strange. Ott is ugye össze lehet jönni Chloe-val ha úgy alakítod a szálakat, DE nem köteleznek rá hogy őt válaszd. Amíg nem teszik kötelezővé hogy csak olyan "beállítottságú" lehet a karaktere és szabadon választhatók hogy milyen nemű lesz a szerelmem addig nem izgat.

A "woke" részre nem tudok semmit mondani, mert mint írtam gözöm sincs mit jelent. Nem 1x hallottam már, de sose mentem utána a jelentésének.

szept. 15. 17:21
 5/25 A kérdező kommentje:

Én biztos nem pontozlak le, a szabad véleménynyilvánításban hiszek.

Amúgy csak azért én se dobnék el egy jó játékot, mert van benne mondjuk LMBTQ vonal. Pont az lenne a lényege hogy opcionális legyen, ne erőltesse rá kötelezően a játékosra. Vagy pl politika alapú döntésnél se erőltessen rád semmi olyat divatból, amivel nem tudsz azonosulni. Ezeket nagyon nem oké kéretlenül a játékokba erőszakolni. Főleg nem amivel gyerekek is játszanak.

Woke meg pl az amit az 1-es is írt, hogy visszamenőlegesen kéretlenül és erőszakosan írogatnak át karaktereket pusztán a woke jegyében, még akkor is ha semmi értelme, vagy kifejezetten idegen lesz az adott karaktertől. Pl most olvastam a listán hogy volt egy játék ahol direkt fehérré tették a főgonoszt, hogy ne sértsék meg a kínai játékosokat :D Meg csomó játék van ahol hiába évtizedes múlt, de visszamenőleg pl megváltoztatnak dolgokat pl női karakter lesz aki alapból férfi, vagy néger lesz aki alapból fehér, még akkor is ha teljesen karakter meg stílusidegen. A régi fanok se igazán szeretik ezt, érhető okokból. Hatalmas tiszteletlenség feléjük. Ennél már csak az a gázabb, amikor még úgy teszik mindezt, hogy a hősies karakterekből lesz néger leszbikus nő, a gonoszok meg valahogy mindig fehér 30-40es férfiakká változnak. És főleg ha a loret és minden logikát meggyalázva írják át utólag, na akkor igazán gáz woke.

szept. 15. 17:51
 6/25 anonim ***** válasza:
67%
Okés, így már kezdem érteni hogy mit is jelent a "woke" tartalom, köszönöm a felhomályosítást. Ilyet én Hogwarts Legacy-ba figyeltem meg. Ott a kocsmás "hölgy" hangja eléggé khmmm férfias. Nem tudom most eredetileg férfi karakter volt-e és átvariálták de annyira ez sem zavar. Gondolom akkor már ez is a woke kategóriába esik?
szept. 15. 18:01
 7/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem csak téged. Egyre gyakrabban egyre nagyobbat buknak az ilyen játékok. Egyedül erre nem vagy képes.
szept. 16. 05:59
 8/25 anonim ***** válasza:
68%

A woke igazából mindenkinél mást jelent.

Viszont, hogy a kérdésre is válaszoljak engem egészen addig nem zavar, amíg nem erre épít a játék. Például, ha van egy jó karakter, aki történetesen meleg azzal semmi bajom nincs. De, ha egy karakternek csak ebből áll a személyisége, lényegében csak azért van ott, mert kell egy meleg (vagy bármilyen) karakter oda akkor már zavar.

Sok játék bukik meg mostanában, de egyiknél sem ez az elsődleges gond, többnyire rosszak ezek a játékok. Az viszont már érdekesebb, hogy a rossz játékok többségében jelen van ez a "woke" jelenség.

szept. 16. 11:36
 9/25 anonim ***** válasza:
71%
Bárcsak ez lenne a legnagyobb gond a mai videojátékokkal! Engem a horribilis árak, a félkészen kiadott játékok, a programhibák jobban irritálnak.
szept. 16. 13:49
 10/25 A kérdező kommentje:

Hát igen. A Fallout New Vegasban is vannak meleg karakterek, mégse állna neki senki bántani a játékot, mert egyszerűen nem ezen múlik. Profin, élethűen ki vannak dolgozva ők is, ugyanúgy mint a többi hasonló fontosabb karakter. Nem valami üres fércmunka, hanem tényleg valódi írók munkája, és passzol is minden háttér meg személyiség nekik is. Nem csak úgy random kiosztották utólag hogy akkor x y most meleg karakter lesz, mert az kell a scorehoz és kész... És a lényeg, hogy nagyon jó játék is emellett.

Wokenál a legnagyobb baj amikor erőszakosan és feleslegesen illesztenek bele olyan oda nem illő dolgokat, amik vagy szükségtelenek és kilógnak, vagy egyszerűen tiszteletlenség mert meggyalázza az adott lore akár több évtizedes történelmét, vagy úgymond valósághűségét. Engem pl nagyon ki tud zökkenteni 1-1 ilyen, egyszerűen érzem mennyire fals és ezzel megöli az egész addigi hangulatot. Ráadásul pont az alja jelenkorral csap képen, amiből kikapcsolódni szeretnék, többek között játékokkal. Azért a középkori darabokba ne rakjunk már női kvótát, meg ne legyen már a hadvezérek fele nő, főleg ne ez a jelenkori agymosottság a kamu erős nővel. Vagy úgy bármilyen utólagos, erőszakos történelemhamisítást se erőszakoljanak bele, mert megöli a hitelességet és hangulatot.

szept. 16. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!