Azért ez bonyolultabb ettől. Szerintem senki nem nézi le pár Vér Pistikén kívül. Egy szép és egyedi stilizált világot megalkotni nehéz, de egy realisztikusat is. Nézd csak meg a sok indie játékot realisztikus grafikával és nézz meg egy Hellblade 2-t. Mind a két stílusban van művészet és szakértelem.
szept. 13. 21:12
2/8 anonim válasza:
Megint Te ?!😁
Mert a Jet Set Radio (2000) óta kb ugyan úgy néznek ki, és rohadtul rétegcuccok. Egy-kettő elmegy, de Őszintén szólva jobban élveztem volna a Borderlands sorozatot is normális grafikával.
Minden telefonos MMO cel shaded fos, 1-2 kivétellel.
Komolytalnok.
A Hellblade 2 pont hogy fotorealisztikus.
Legtöbben azért játszunk, hogy valóságként éljük meg, minden másra ott vannak a mesék, stb..
szept. 14. 00:29
3/8 anonim válasza:
*
20 éve nem fejlődött semmit ez a stílus ennyit tud, max nagyobb felbontás, stb xd
Megint te? De nem érted? Ha a Borderlandsből realista játékot csinálsz, kb pont a lényegét veszed el. A rajzolt stílusa miatt imádják olyan sokan. A millió fegyverlootolós gameplay, a kis silly történetek meg minden más is ehhez passzol. Egyébként a Jet Set Radio sem igaz, mert nagyon sokféle más stílus van még. Stilizált, cell shaded, kézzel rajzolt, anime, mindenféle előre renderelt speciális egyedi téma, akár gyurmából vagy kivágott papírból. Nagyon nagyon kreatív! Ha meg a sima stilizáltat vesszük, te csak ezért kidobnál egy zseniális Dishonoredet, vagy Bioshockot? Hogy gyerekjáték? :)
szept. 14. 10:52
6/8 anonim válasza:
Köze nincs a Dishonorednek meg a Bioshock nak a cel shaded hez, Példával is jöttem, hiába.
Imádom a Bioshock ot, Dishonorednet.
Útálom a 24 éve ugyan az CEL SHADED lófazokat😁
De gondolom így sem érted, nem látod hogy ez a legszutykabb, alig fejlődő, mára minden mobil produkálja műfaj.
Tudom, nem megy át semmi, így szevasz, kérlek hagyjuk😁🤣
szept. 14. 13:05
7/8 A kérdező kommentje:
Te egyszerűen nagyon buta vagy. És annál erőszakosabb, hogy minden ilyen kérdés alá odaesz a fene, és kötekedsz, meg lepontozod a normális válaszokat. Ki beszél cel shadedről rajtad kívül? Rajzolt és stilizált grafikáról beszéltem főképp, a Dishonored is olyan, a Bioshockok is olyanok, és még sorolhatnék sok jó játékot. Vagy eddig talán nem tűnt fel hogy azok nem realisták? Az meg külön fogyi díjat érdemel, ha Borderlandsben pont a grafikát utálod és mégis azt játszod. De én vagyok aki nem érti meg akinek nem megy át, aha oké :D
szept. 14. 13:44
8/8 Thunderfairy válasza:
Én magamból kiindulva egyszerűen csak azért mert nem tetszik. A Dishonored még nem az a nagyon csunya szint és viszonylag valósághű. Legalábbis pár karrakter esetén. A véleményem nem vonatkozik egy szépen megrajzolt animés grafikájú játékra, például Ni No Kuni 2.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!