PS5 tulajok, mivel mindjárt megjelenik a PS5 pro, fogtok venni vagy maradtok az alapnál?
Figyelt kérdés
szept. 11. 14:00
A kérdező szavazást indított:
Maradok az alap PS5-nél
Prora váltok
6 szavazat
1/6 Kedves Vezető válasza:
Ps4 nél maradtam, mivel megjelenés óta nem jött rá semmi új, ami érdekelne, és Ps4 re is kijött minden, ami érdekelt.
Van Pc-m is, az exkluzívnak ígért Silent 2 is kijön PC re is.
Egyébként mikor megjelent a Ps5, majd minden Ps4 es cím kapott egy downgrade patch et, hogy jobban nézzen ki 5 ön, illetve úgy mint 4 en, a patch előtt.
Mivel aktív fotómód használó vagyok, datálva látszik a különbség, ugyan azokon a helyszíneken, karaktereken.
2/6 anonim válasza:
Én a Ps1-esemet szeretném lecserélni egy ps5 pro ra. Valakit érdekel?
3/6 anonim válasza:
Aki vàlt rà az meg is érdemli. Sony időről időre bizonyítja hogy nem elég hogy lenyomja a 'szàt a fanboyok torkàn, de azok meg is köszönik neki.
4/6 anonim válasza:
Van ennyi pénzem, de teljesen kizárt, hogy beruházzak rá.
5/6 Kedves Vezető válasza:
Nem éri meg gyerekek, főleg ha van egy Pc-d+ps4 ed, minek ?
Nincs rá semmi..oké több fps, downgradelik a sima címeket, de kb ennyi lesz.
6/6 anonim válasza:
PS5 digital-om van (slim), de szerintem egyáltalán nem éri meg a pro. Legalábbis most úgy néz ki. Majd kiderül, hogy mennyivel lesz jobb, ha letesztelik páran. Bár ennyi pénzért én inkább már pc-t vennék. 800€ szerintem sok 40%-os teljesítménynövekedésért, főleg, hogy csak digital (ami engem nem zavar). Szerintem az az oka, hogy nincs konkurenciája, Xbox egy ideje már saját maga ellen játszik. Pedig szerintem a Series X jobb a Ps5-nél, mint gép (visszafelé kompatibilitás, quick resume, fps boost). Inkább gyorsan letisztázom, hogy nem vagyok fanboy, mert van pc-m, xbox-om és ps-em is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!