Megéri most PS5-öt venni, vagy várjam meg, amíg megjelenik a Pro?
Igazából ez is kijön Ps4 re is.
Te tudod, mik a szempontok, amik alapján megéri.
Ha csak a Sid Meiers Civilization VII, miatt kell, akkor nem éri meg a ps5 pro. Elég jól sikerült még a King Arthur: Knight's Tale és az Anno: 1800 konzolos kiadása is, azoknál sem indokolt…
A tripla A címeken több lesz az FPS ha Pro-t veszel.
*Komolyan mondom ez amúgy a legszrbb Sony éra. Vele vagyok az 1-, de ez elég sovány amit most csinálnak.
De megy, ugyhogy jól csinálják, csak a vén fsz gamerek meg lesnek h sehol semmi.
#6.
Viszont amikor lesz majd ps6, lehet hogy azok a játékok is kijönnek majd évekig ps5, kicsit visszahúzva.
Várjál karácsony után pár hónap és mind a két verzió olcsóbb lesz ha nem is veszed meg a Pro verziót a sima PS5 még olcsóbb lesz mint eddig, amúgy szerintem az új Pro nem éri meg azt a legalább 320 ezer Ft árat amit rebesgetnek róla nem tud annyival többet (parasztvakítás), de karácsony után tavasz elejére a sima verzió szerintem 200 ezer forintról leesik úgy 150-160 ezer forintra.
PS5 vs PS5 Pro: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!