Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Astra Militarum army építést...

Endre02 kérdése:

Astra Militarum army építést hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Üdvözlet,

egy nagyon kezdő Warhammer 40k játékos vagyok, és szeretnék egy Astra Militarum hadsereggel játszani de nem tudom, hogyan álljak neki illetve elvesztem a részletekben.

Jelenleg a következő dobozok és minik állnak a rendelkezésre:

2x Death korps of Krieg

1x Death Korps command squad

1x Death Korps Engeneers

1x Leman Russ Tank

1x Krieg Heavy Weapons Squad

1x Kill Team Veteran Guardsmen

1x Cadian Shock Troops

1x Krieg Heavy Mortal

1x Sentinel

A kérdésem az lenne, hogy:

1. Hogyan tovább, miket kelle hozzátennem egy 500, 100 és 1500 pontos játékhoz/ mik hiányoznak?

2. Pontosan milyen loadoutot érdemes csinálni hogy a leghatékonyabban münködjön?

Köszönöm a válaszokat és elnézést az lértetlenségemért, nagyon kezdő vagyok, még egyszer sem játszottam szóval nagyon elvagyok veszvbe.

#Warhammer #Wargaming #Hadijáték #Astra Militarum #Death korps of krieg
tegnap 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem akarok negatív lenni, de nem hiszem hogy itt sokan tudnának válaszolni a kérdésre. Kollega itt mindenesetre ad pár jó tanácsot: [link]

Sorry, de jobbat nem tudok...

tegnap 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!