CS2 megjelenik 23-ig? Mire tippeltek?
Elvileg ugye 23-a amerikában a nyári időszak vége, illetve akkor kezdődik valami bajnokság is CS-be ami már elvileg a CS2-re épülne.
De konkrét hivatalos bejelentés nincs erre, hogy eddig megjelenne, csak ez a két dolog, hogy még nyáron meg kell jelennie, ami elvileg addig tart naptárilag ott, illetve a verseny kezdése.
KI mire tippel, kijön addig vagy csak később valamikor?
Egy meg nem jelent játékra nem hinném, hogy egyből versenyeket alapoznának, mikor még mindig csak béta és változhat a játékmenet.
A következő major ami CS2-re van bejelentve, 2024 márciusi:
Nincs olyan, hogy nyáron meg "kell" jelennie. Úgy tologatják a megjelenést ahogy indokolt, és még ott van a hírhedt Valve time is, ami szerint a CS2-t már 2017 nyarán bejelentették, hogy akkor megjelenik:
Jó. Jó.
300 FPS helyett 80 low-on, összes achievement törölve amit hónapokon át grindoltál, rip. Azért nem vagyok mérges, mert már évek óta kiszálltam és nem fog felhúzni, és ma még csináltam belőle 1.10 eurót egy láda droppal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!