Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen ember az, aki nem...

Milyen ember az, aki nem viszi végig a játékokat??

Figyelt kérdés
Folyton mindet félbe hagyja, és ugrik bele a következőbe. Begyűjt magának csomó címet, és a felével még nem is játszott.

szept. 7. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sztori acsira gondoltam, azt, hogy a sztorit mennyien vitték végig.
szept. 8. 18:38
 12/17 Kedves Vezető ***** válasza:
Doom Eternalba pl mindenkinek ki lesz a fsza az ugrálással előbb utóbb.
szept. 8. 19:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja neem, achievement vadászattal én sem értek egyet, szerintem hülyeség. Mesterséges módon felduzzasszák a játékidőt vele, kb ennyi a lényege. Hanem arra gondoltam hogy akik még a main questet se viszik végig hanem félredobják a játékot csak úgy random egy ponton.
szept. 8. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:
9-es, 11-es vagyok, én nekem is az tűnt fel, játékok nagy része ki sincs játszva.
szept. 8. 19:08
 15/17 Kedves Vezető ***** válasza:

Kevés olyan game van mint a Death Stranding, Last Of Us 2, Nioh 2, Hellblade, amiket ezért-azért, de egyszerűen NEM tudod letenni :)

Kell hogy legyen egy game nek folyamatos drive ja.

Pl jó az open world is, de ha azt veszed észre hogy egy órája gyüjtögetsz bogyókat, a-b be mész, leölöd az ellent, hogy basszus, "unalmas", "halálra unom magam", stb.

Szóval kell egy jó történet, egy soulslike, vagy valami ami több mint a szaladgálós-craftolgatós-ölögetés :)

szept. 8. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Bármit le lehet tenni és le is tesszük, és ez látszik is azon, hogy még a letehetetlen játékok végigjátszási aránya is max. 60% (ami már kegyetlen jó arány, persze, a God of War-t is a játékosok kb. fele vitte végig).

Több oka is lehet annak, hogy valamit abbahagyunk a vége előtt. Lehet, hogy unalmassá válik a kezdetekhez képest. Vagy túl nehézzé válik, és van egy pont, ahonnan nem tudunk tovább jutni. Vagy túl hosszúnak bizonyul és egyszerűen sajnáljuk rá a további időt. Vagy jön egy másik, ami egyszerűen elviszi előle a fókuszt. Vagy rohadtul nem érdekel a vége, maga a sandbox van olyan jó, hogy csak úgy elvagyunk benne, nem célunk végigtolni :-) Vagy pl. nem sokkal a vége előtt tönkremegy a mentésünk és francnak van kedve újra végigszenvedni. Szóval nagyon sok oka lehet annak, hogy nem fejezünk be egy játékot.

szept. 9. 15:50
 17/17 Kedves Vezető ***** válasza:

A God Of Wart gyakorlatilag ki lehet tolni egy sziklánál körözve el-vissza dobálva a baltát.

(Bármilyen bossnál IS)

Oké hogy ez, nem is tudom..könnyű, de a soulsok után azért elvárná az ember hogy rákényszerítse a game vakamire. 😁

szept. 9. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!