Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen ember az, aki nem...

Milyen ember az, aki nem viszi végig a játékokat??

Figyelt kérdés
Folyton mindet félbe hagyja, és ugrik bele a következőbe. Begyűjt magának csomó címet, és a felével még nem is játszott.

szept. 7. 14:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

Az lehet az oka, hogy a legális számítógépes játék luxusnak számít (nemcsak a 60-70 eurós sávban, de még a 20-40 eurós is, mert 6-8 ezer forint elköltésére van nagyobb prioritás is). Talán ma már eljutottunk arra a szintre, hogy megvenni a játékot is egy valós opció, nemcsak letölteni a törtet.

Amikor egy áruház több ezer címe kap egy időszakos leárazást, akkor sokan elcsábulnak a 70-90%-os leárazásoktól, és begyűjtenek lehetőleg mindent ami érdekes. Csak erre képtelenség annyi szabadidőt szánni, hogy mindet végig is próbálgassák.

szept. 7. 14:13
 2/17 PMC Wagner ***** válasza:
100%
Ha megunja akkor minek vigye végig?
szept. 7. 14:15
 3/17 anonim ***** válasza:

Hát én is hasonlóan vagyok. Az nem igaz, hogy egyet sem viszek végig, mert platinázni szeretem/szeretném Őket, de egy évben kb. 200 órát játszom, ez alatt nem lehet olyan sok játékot végig vinni. Most például a Gran Turismo 7-et nyűvöm, 60 óránál járok és a díjak 60 százaléka van meg… De megveszem a Assetto Corsa Competizionet mert most 15.000 forintról 4.500 forintra van leértékelve. De nem biztos, hogy a GT7 után rögtön az jön, mert van még 3-4 játék amit leértékelésnél megvettem, esetleg 1 órát bele tettem az újdonság varázsa miatt, de nem volt még időm kijátszani.

Valahol ez konzumidiótizmus, ezt el tudom én is ismerni, de néha kicsit félek hogy pont akkor nem lesz hasonló akció, amikor lesz is több időm játszani (pl. hosszabb szabadság).

szept. 7. 14:34
 4/17 anonim ***** válasza:
Steamen van kívánságlistám, ami folyamatosan gyarapszik. 80-90%-os leárazásnál általában eltapsolok pár tíz eurót. Van olyan játék amiben pozitívan csalódok és végigviszem, de van ami nem azt nyújtja ami elvárásaimnak megfelelő játékélmény lenne, így hagyom a fenébe vagy 15-20 perc játék után.
szept. 7. 14:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Pedig sok kiadó kifejezetten törekszik rá, hogy a játék legeleje még nagyon élvezetes és újszerű, látványos legyen, legalább annyira mint a marketing kapcsán. Mik voltak az okai, és melyik játékok voltak ezek, amik kukázva lettek 15-20 perc után?
szept. 7. 16:27
 6/17 Kedves Vezető ***** válasza:

Vannak játékok, aminek az első fél órájában látod mi lesz végig.

Pl COD ok, Battlefield ek, stb.

Mész, lősz, van vmi script, oszt mész' lősz'..

De úgy általában a játékmenet, 80%ban 20 éve ugyan az.

Ha nem tud újat mutatni nem tud érdekelni, mert már láttam máshol.

Mondjuk Én mielőtt veszek valamit megnézem YT-n, és tudom hogy végig fogom e vinni.

Pleague Tala

Hellblade 1-2

Last Of Us 1-2

Bloodborne, stb, ránéztem, tudtam hogy kedvenceim lesznek, de pl a Shadow of Tomb Raidert csak azért vettem meg mert ezer valamennyi volt, hamar meguntam, mert nem sok újdonság van benne, és voltak mellette érdekesebb címek.

Ezeket uborkaszezonban kitolom, de ennyi.

Mondjuk ahhoz nagy baromság kell hogy valaki 30 ért vesz egy gamet látatlanba, és nem viszi végig.

Azok a kontroller lerakós okok nállam, ha fél óra után tudom hogy mi lesz, nem szippant be. 🙃

szept. 7. 18:48
 7/17 Kedves Vezető ***** válasza:
*plague tale
szept. 7. 18:49
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem csak single sztorijátékok léteznek ám! Multiplayer, stratégia, szimulátor, looter, logikai, stb. Én az alábbi okok miatt szoktam abbahagyni egy single játékot:

1. Önismétlővé válik.

2. Túl sokat kellene gyűjtögetni a továbblépéshez, pl: XP, pénz, stb.

3. Rám kényszerítenek egy olyan játékelemet, minijátékot, ami teljesen idegen a játék többi részétől, és számomra teljesen idegen, vagy nehezen átlátható/irányítható. Pl. ha egy RPG játékban kötelező kártyázni, vagy ügyességi minijátékokat teljesíteni.

szept. 8. 07:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A steames acsikon látszik, hogy a játékok nagy részét nem viszik végig az emberek. Most néztem: Mafia Definitive edition 50%. Doom eternal: 32%
szept. 8. 08:47
 10/17 anonim ***** válasza:

#9: ezek még érthetők is. A Mafia egy része collectible achievement, nem mindenkinek van türelme minden kis szir-szart összegyűjteni. Főleg ahogy fölötted is írják, mikor már emiatt monoton az egész és inkább nyűg, mint kaland.

A Doom achik fele multiplayer vagy DLC, amit nem mindenki vesz meg vagy játszik. Kb. egy hónapja játszottam végig kétszer a 2016-os Doom-ot a nehézség és collectibles irányából, és egyetlen multi játékba sem tudtam belépni. És még az ott lévő achivementek is végtelenül repetitív és több tíz órányi gyűjtögetésről szólnak.

szept. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!